Antti Tuiskun jättikeikan liput menivät kuin kuumille kiville – varattiin loppuun minuuteissa, lisäkeikka perjantaille - Musiikki - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskun jättikeikan liput menivät kuin kuumille kiville – varattiin loppuun minuuteissa, lisäkeikka perjantaille

Kuvituskuva
Julkaistu: 2.12. 9:50

Antti Tuiskun paluukonsertti Bailantai myytiin loppuun muutamissa minuuteissa.

Suomen suosituimpiin poptähtiin kuuluva Antti Tuisku kertoi viime viikolla, että hän tekee parin vuoden mittaisen tauon jälkeen paluun 22. elokuuta Helsingin Olympiastadionilla järjestettävässä Bailantai-konsertissa.

Keikan liput tulivat myyntiin maanantaiaamuna kello yhdeksän. Vain vajaat puoli tuntia lipunmyynnin avautumisen jälkeen tuli ilmoitus, että keikka oli varattu loppuun vain muutamissa minuuteissa.

Tämän vuoksi järjestetään myös lisäkonsertti, joka pidetään alkuperäistä keikkaa edeltävänä päivänä, perjantaina 21. elokuuta. Eli Tuiskun paluu nähdäänkin jo päivää aiemmin.

– Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi. Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, Antti Tuisku fiilistelee tiedotteessa.

Tuisku on jakanut tiedon lisäkonsertista myös omalla Instagram-tilillään.

Tuisku kertoi Ilta-Sanomille viime viikolla olevansa todella innoissaan tulevasta keikastaan, ja että keikkaa on suunniteltu jo pitkään.

– 2018 Provinssi-keikan jälkeen me laitettiin jo pieni korvamerkintä, että jos kaikki aikataulut ja muut menee hyvin, niin Olympiastadionin-keikka olisi hieno tapa tulla tauolta takaisin, ja lähdimme sitä kohti. Toki tässä on ollut matkalla monta muuttujaa ja sitä on elänyt jännityksessä, mutta nyt saan kertoa tästä yhdestä elämäni mahtavimmasta uutisesta, Tuisku kertoi.

– Olympiastadionhan on yksi maailman hienoimpia keikkapaikkoja. Siellä on esiintyneet kaikki Madonnasta Michael Jacksoniin ja tiedän, että olen valmis tekemään lavalla aivan uskomattomia asioita. Pystyn käsi sydämellä sanomaan, että meidän show ei tule kalpenemaan millään tavalla maailmanluokan isojen showkokonaisuuksien rinnalla.

Kuvituskuva

Olympiastadion on ollut remontissa jo useamman vuoden. Uusitun stadionin avajaisia vietetään elokuun 7. päivänä. Tuolloin luvassa on avajaisshow’n järjestävän Nelonen Median mukaan ”kaksituntinen viihdespektaakkeli”.

Aiemmin kotimaisista sooloartisteista omat stadionkonserttinsa ovat järjestäneet Cheek ja Jari Sillanpää vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi vuonna 1999 stadionin täytti Hectorin, Kirkan, Pave Maijasen ja Pepe Willbergin yhteinen kokoonpano Mestarit.