Sunrise Avenue ja Samu Haber julkaisivat mystiset Instagram-päivitykset – fanit menivät heti tolaltaan: ”Minua pelottaa” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Sunrise Avenue ja Samu Haber julkaisivat mystiset Instagram-päivitykset – fanit menivät heti tolaltaan: ”Minua pelottaa”

Samu Haber esiintymässä Helsingissä kesällä 2018.

Samu Haber esiintymässä Helsingissä kesällä 2018.

Julkaistu: 30.11.2019 11:25

Sunrise Avenuen fanit odottavat kuumeisesti, mistä yhtyeen vihjailussa on kyse.

Sunrise Avenue -yhtyeen fanit ovat kuluneella viikolla ihmetelleet, mitä bändillä on meneillään. Yhtye julkaisi Instagram-tilillään neljä päivää sitten kuvan, jossa komeilee sydän ja päivämäärä 2.12.2019 sekä kellonaika 10:00.

Myös yhtyeen keulahahmo Samu Haber julkaisi saman kuvan omalla Instagram-tilillään. Bändin nettisivuille ilmestyi niin ikään laskuri, joka laskee aikaa maanantaiaamuun kello kymmeneen. Sen lisäksi nettisivuilla on videoikkuna, joka lupailee suoraa lähetystä.

Myös Ilta-Sanomat lähettää maanantaina suorana lähetyksenä yhtyeen tiedotustilaisuuden Helsingistä kello 10:00 alkaen.

Sunrise Avenuen ja Samu Haberin julkaisemat kuvat ovat herättäneet runsaasti spekulaatiota sosiaalisessa mediassa. Bändin fanit pohtivat kuumeisesti, mistä mahtaa olla kyse ja mitä maanantaiaamuna oikein tapahtuu.

– Te saatte meidät kaikki tulemaan hulluiksi. Mutta me kaikki toivomme hyviä uutisia, eräs fani kirjoittaa Sunrise Avenuen Instagram-tilillä.

– Hyviä vai huonoja uutisia? toinen jatkaa.

– Uutta musiikkia? Kiertuepäivämääriä? Minulle käy molemmat, kolmas intoilee.

– Mitä tapahtuu? Olen niin innoissani, kommentit jatkuvat.

– Minä haluaisin Samun takaisin The Voice of Germanyyn, eräs saksalainen fani toivoo.

– Pojat, te pelotatte minua.

– Minua pelottaa tämä.

– Tämä ei ole hauskaa!

Sunrise Avenue vuonna 2006.

Sunrise Avenue vuonna 2006.

Vuonna 2002 perustettu Sunrise Avenue on noussut valtavaksi ilmiöksi Keski-Euroopassa ja etenkin Saksassa. Yhtye esiintyy maassa valtavilla stadioneilla ja he ovat koko kansan supertähtiä. Samu Haber on toiminut Saksan Voicen tuomarina ja hänestä on tullut sen myötä maassa myös suosittu tv-kasvo.

Haberin lisäksi Sunrise Avenuen riveihin kuuluvat Sami Osala, Riku Rajamaa, Raul Ruutu ja Osmo Ikonen.

Sunrise Avenue on julkaissut viisi albumia, joista viimeisin Heartbreak Century ilmestyi kaksi vuotta sitten. Samana vuonna Haber nähtiin ensimäistä kertaa Vain elämää -sarjassa sen kuudennella tuotantokaudella, joka kuvattiin Espanjassa.

Kuvituskuva

Tänä syksynä Haber osallistui sarjaan uudelleen sen 10. tuotantokauden kunniaksi. Hän kertoi ohjelmassa siitä, miten hän uhrasi hänelle tärkeitä asioita tavoitellakseen unelmaansa ja panostaakseen täysillä Sunrise Avenuen menestykseen.

– Kun meidän eka levy oli valmis ja menossa pihalle, olin kihloissa. Ehkä pelkäsin, että jos en lähde tuonne maailmaan nyt pää edellä, ehkä se ei koskaan... Että vitsi, kun on kiintynyt toiseen ihmiseen, mutta jossain solussa tietää, että nämä tiet ei tule menemään samaan paikkaan, vaikka haluaisi. Siitä tuli suru ja raivo, Haber kertoi tv:ssä.

Haber myönsi, että supertähteys toi mukanaan piinaavaa yksinäisyyttä.

– Olihan se sellaista, että ihan sama minkä Hiltonin sviitissä tuolla on, kenen vaan kainalossa, mikä vaan pullo coolerissa, sitä on ihan sairaan yksin. Silloin tajusin ensimmäisen kerran, että mun pää ei tule kestämään tätä, että mua ei tarvitse kukaan muu kuin mun unelmat, Haber muisteli menneitä vuosia.

Tuoreimmat osastosta