Alma poseeraa yhteiskuvassa popikoni Christina Aguileran kanssa – megatähti tarjosi uskomattoman mahdollisuuden - Musiikki - Ilta-Sanomat

Alma poseeraa yhteiskuvassa popikoni Christina Aguileran kanssa – megatähti tarjosi uskomattoman mahdollisuuden

Alma on esiintynyt tällä viikolla Christina Aguileran kanssa Britanniassa.

Alma on esiintynyt tällä viikolla Christina Aguileran kanssa Britanniassa.

Julkaistu: 14.11. 21:43

Alma pääsi lämmittelijäksi poplegenda Christina Aguileran kiertueelle. Kaksikko poseeraa nyt Instagramissa yhteiskuvassa.

Poplaulaja Alma on päässyt maailmalla megatähtien piireihin. Suomalaistähti on tutustunut Yhdysvalloissa muun muassa Miley Cyrusiin ja tehnyt musiikkia uuteen Charlien enkelit -elokuvaan.

Nyt Alma poseeraa Instagramissa poplegenda Christina Aguileran kanssa. Suomalaislaulaja sai hiljattain huiman mahdollisuuden, ja toimii tällä hetkellä Aguileran Britannian-kiertueen lämmittelijänä. Hän esiintyy popparin keikoilla valtavilla areenoilla. Kiertue päättyy torstai-iltana Birminghamiin.

Instagramissa Alma poseeraa punaiseen asuun pukeutuneen Aguileran vierellä.

– Vain legendoja. Kiitos Christina Aguilera, että sain tulla tälle kiertueelle. Olet pomo ja on minulle on suuri kunnia, että saan olla täällä, Alma hehkuttaa kuvatekstissä.

Instagramin Tarina-osiossa Alma esittelee ilmeisesti torstai-illan keikkapaikkaa, joka on suuri areena, jolle mahtuu tuhansia kuulijoita.

Myös Aguilera on julkaissut kiertueen aikana omalla tilillään kuvia keikkapaikoilta. Laulaja paljasti keskiviikkona, että mukana on myös hänen tyttärensä Summer Rain.

Christina Aguilera singahti maailmantähteyteen vuonna 1999, kun hänen Genie in a Bottle -kappaleestaan tuli todellinen megahitti. Pian sen jälkeen listoille nousivat kappaleet What a Girl Wants, I Turn To You ja Come on Over.

Alma puolestaan on noussut viime vuosina kohisten kansainväliseksi tähdeksi. Hänen esikoissinglensä Karma julkaisttiin vuonna 2016 ja sittemmin useat hänen kappaleensa ovat saaneet runsaasti huomiota sekä Suomessa että maailmalla.

Tänä syksynä paljastettiin, että Alma on kirjoittanut kappaleita ystävänsä Miley Cyrusin uudelle levylle Charlien enkelit -elokuvan soundtrackin lisäksi. Menestynyt tv- ja elokuvasarja herää henkiin, kun julkisuudessa pelkistetysti Charlie’s Angeles -nimellä kulkeva projekti saa ensi-illan. Edellinen Charlien enkelit -elokuva on nähty 16 vuotta siten.

Osittain Alman kynäilemän elokuvan tunnusbiisin esittävät Miley Cyrus, Ariana Grande ja Lana DelRey.

– En tiedä, miten olen päässyt kirjoittajana tälle tasolle. Mutta on ärsyttävää, miten pitkään kestää ennen kuin nuo biisit tulevat ulos, Alma sanoi IS:lle syyskuussa.