Tuore pop-lupaus Lumottu Apina teki kappaleen arjen sankareille – katso musiikkivideo

Julkaistu:

Neljän ruuhkaan eksyneille
Lumottu Apina on tuore tapaus kotimaisella popkentällä.
Lumotun Apinan uusi Neljän ruuhkaan eksyneille -single on kunnianosoitus ja tsemppibiisi kaikille niille, joita arki painaa alas, eikä pää meinaa pysyä perässä.

Biisin tarina lähti muodostumaan, kun laulun kirjoittajat Markus Ala-Kauhaluoma ja Tuomas Pihnala pähkäilivät omien ja ystäviensä navigointia ruuhkavuosien seassa.

Syntyi halu tuoda vertaistukea kaikille lukemattomille neljän ruuhkassa tarpoville arjen sankareille. Biisin ydin on muistuttaa, että te ette ole yksin.

– Jokainen tietää sen tunteen joka välillä iskee, että ei jaksaisi lähteä millään duuniin. Varsinkin maanantai tuntuu olevan se vakiopäivä. Tekisi mieli kääntää kylkeä, painaa pää tyynyyn ja jatkaa unia.

– Istutaan autossa hitaasti matelevassa ruuhkajonossa tai julkisissa ja muutenkin ollaan myöhässä syystä tai toisesta. Samalla pitäisi taas jaksaa pyörittää koko viikon ajan arjen pakollisia asioita. Aika ei tunnu riittävän millään kaikkeen.

– Olkoon tää kannustusta näin viikonlopun kynnyksellä kaikille, että kyllä me taas ensi viikkokin jaksetaan painaa, bändi toteaa singlestä ja musiikkivideosta.Melodisesta ja tarttuvasta suomipopista tunnettu Lumottu Apina on työstänyt uusia biisejä studiolla Turussa.

Yhtye solmi alkuvuodesta keikkamyyntisopimuksen Polartuotannon kanssa, ja uutta materiaalia onkin jo kuultu kevään ja kesän keikoilla.

Yhtye julkaisee tulevan syksyn ja talven aikana kolmen singlen sarjan uutta musiikkia, joista Neljän ruuhkaan eksyneille on ensimmäinen julkaisu.

Yhtyeen debyyttilevyltä julkaistut singlet Tyttö, joka saaressa käy, Emily sekä Valoa vasten, yötä pitkin ovat nauttineet mukavasti radiosoitosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt