Kolmen lapsen äiti Johanna jätti työnsä ja lähti laulajan uralle: tällainen on ”Suomen Sabrinan” ensimmäinen musiikkivideo – miehiltä tulvii kyseenalaista huomiota

Johanna Kuvajan Shower -kappaleen video on IS.fi:ssä ensinäytössä.

18.10.2019 7:21

Johanna Kuvajan Shower-kappale on herättänyt syksyn aikana huomiota. Flirttailevassa seksipop-biisissä on kuultu samaa kuin Sabrinan ja Samantha Foxin hiteissä 1980-luvulla.

Tyylilajissa videolta vaaditaan paljon, muun muassa sopiva annos paljastavuutta. Itse levynsä tuottava tamperelaislaulaja panosti videoon niin, että hyllytti jo kesällä kuvatun materiaalin, vaihtoi työryhmää ja valvoi, että nyt valmistunut video vastaa hänen omia vaatimuksiaan.

Kuvajalle on sitten sama, jos video on toisten mielestä liian ”kesy” – tai joidenkin toisten makuun puolestaan liian ”rohkea”.

– En tee tätä muiden odotuksia varten, hän sanoo IS:lle.

– Jos joku ajattelee, ettei minulla ole muuta vilautettavaa kuin tissit, voin vilauttaa myös musiikin maisterin papereita.

Hän sanoo hakeneensa tosin harkitusti huomiota Shower-biisin sanoituksella, videon paljastavilla pr-kuvilla ja nyt tällä videolla.

Jo ennen videota huomiota on tosiaan tullut.

– Miehet ovat ihan pyytämättä alkaneet lähettää minulle Instagramin kautta videoita itsestään suihkussa. En katso niitä, Kuvaja kertoo.

– Ja eniten kuulevani iskurepliikki on: Can I See You In The Shower?

Kuvajalla on takanaan pitkä musiikkiura, mutta myös hiljaiseloa. Hän keskittyi vuosien ajan perhe-elämään ja koulutuksensa mukaiseen luokan- ja musiikkiopettajan työhön. Hometalosta aiheutuneet vaikeudet ja avioero ajoivat kuitenkin elämänmuutokseen ja rohkaisivat panostamaan musiikin tekemiseen.

– Onpahan jotain, mitä muistella keinutuolissa sitten joskus, hän naurahtaa.

Shower-kappale on herättänyt kansainvälistä huomiota. Kappale on saanut radiosoittoa muun muassa noin 40 maassa, päässyt australialaisten ostoskeskusten soittolistoille ja ehdolle käytettäväksi amerikkalaisessa tv-sarjassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?