Katso Uriah Heepin ja Melrosen keikat Turun Logomossa suorana ISTV:ssä!

Julkaistu:

rac
suora keikka
Legendaarinen hard rock -yhtye Uriah Heep nousee Turussa Logomon lavalle perjantaina 18.10.2019. ISTV näyttää keikan suorana lähetyksenä. Mukana lähetyksessä on lämppärinä esiintyvä Melrose.
Brittiläinen Uriah Heep on yksi progressiivisen hard rockin uranuurtajista Led Zeppelinin, Black Sabbathin ja Deep Purplen rinnalla. Yhtye perustettiin Lontoossa 1969. Ainoana perustamisesta asti mukana ollut yhteen jäsen on kitaristi-laulaja Mick Box, joka nyt johdattaa Uriah Heepin jälleen kerran Suomeen osana maailmankiertuetta.

– Jos joku kysyisi minulta kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni, Mick Box kertoo keikan promoottorin tiedotteessa.

Uriah Heepin kokoonpano on vuosikymmenten varrella muuttunut monta kertaa, mutta muun muassa Easy Livin, Look at Yourself, July Morning ja Lady in Black -kappaleistaan tunnetun bändin suosio Suomessa on pysynyt vakaana.

Nykyisin Uriah Heepin kokoonpano on seuraava: Mick Box kitara ja laulu, Bernie Shaw laulu, Phil Lanzon kosketinsoittimet ja laulu, Russell Gilbrook rummut ja laulu ja Davey Rimmer basso.

ISTV näyttää Logomon-keikan suorana lähetyksenä perjantaina 18.10.2019 kello 19.30 alkaen tämän artikkelin yllä olevassa videoruudussa. Lähetys alkaa suomalaisen rockikonin Melrosen keikalla, joka lämmittää yleisöä Uriah Heepia varten. Brittibändin on määrä nousta lavalle noin kello 21.15. Esitysten välissä on tauko.

Melrose on Tokelan (laulu & kitara), Roger Niemisen (basso) ja Jami Haapasen (rummut) muodostama trio, joka tunnetaan loistavasta livemeiningistään.

ISTV:n lähetys näkyy vain suorana. Siitä ei tule tallennetta.