JYPin ex-toimitusjohtaja Kari Tyni julkaisee musiikkivideonsa ISTV:ssä - Musiikki - Ilta-Sanomat

JYPin ex-toimitusjohtaja Kari Tyni julkaisee musiikkivideonsa ISTV:ssä

Jääkiekkoliigajoukkue JYPin toimitusjohtajan pestistä viimeksi tämän vuoden keväällä irtautunut Kari Tyni antaa uusimman tuotantonsa ensimmäisen julkisen esityksen ISTV:n suorassa lähetyksessä lauantaina 12.10.2019.

Kari Tyni (vas.) ja Olli Kivistö keikkailevat duona.­

10.10.2019 16:06

Kysymys on Kari Tynin toisesta urasta musiikin puolella. Hän on tehnyt uuteen kappaleeseensa Enää tämän savukkeen musiikkivideon, jonka ensimmäinen iso julkinen esitys tapahtuu ISTV:n suorassa lähetyksessä Kultakurkku karaoke 2019 -kisoista Himokselta.

Urheilua seuraaville Kari Tyni on tullut tutuksi lukuisista televisiotuotannoista ja JYPin toimitusjohtajana. Sitä moni ei tiedä, että musiikkiura on kulkenut Tynin mukana nuoruudesta lähtien.

– Kun jäin JYPin toimitusjohtajan paikalta pois ensimmäisen kerran kesäkuussa 2016, aloin panostaa taas kunnolla musiikin tekemiseen. Olen keikkaillut kolme vuotta jyväskyläläisen Olli Kivistön kanssa duolla Olli Kivistö & Kari Tyni, Tyni kertoo Ilta-Sanomille.

Viime kaudella Tyni heitti vielä puolen vuoden paikkokeikan JYPin vt. toimitusjohtajana. Pesti päättyi toukokuussa.

Enää tämän savukkeen on Kari Tynin kolmas julkaistu single.

– Omaa musiikkia teen jatkuvasti ja olen tehnyt tekstejä joko omalla tai salanimellä myös muille artisteille. Kaikkiaan julkaistuja sanoituksia on nelisenkymmentä.

– Omia biisejä olen tehnyt kauan, mutta nyt niihin on tullut myös määrätietoinen julkaisutavoite, ja uusia biisejä alkaa olla studiokunnossa, Tyni kertoo.

– Omat tavoitteeni on hakea oma maksimini niin biisintekijänä kuin laulajanakin. Se on suurin motivaattori, hän sanoo.

Enää tämän savukkeen -musiikkivideo esitetään siis ISTV:n suorassa lähetyksessä Himoksella järjestettävistä Kultakurkku karaoke 2019 -kisoista lauantaina 12.10.2019. Lähetys alkaa aamupäivällä kello 11 ja päättyy yöllä sunnuntain puolella noin kello 01.30, kun voittaja ovat selvillä. Kari Tynin musiikkivideo ajetaan ennakkosuunnitelmien mukaan suoraan lähetykseen kahdesti, noin kello 14.30 ja noin kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?