Meghanin Thomas-isä avautuu ensi kertaa oikeustaisteluun johtaneesta kirjeestä: salasi kaiken, kunnes herttuattaren ystävät ”tekivät jotain järkyttävää”

Julkaistu:

Thomas Markle väittää Meghanin ystävien ulostulon painostaneen häntä julkaisemaan osia kirjeestä.
Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen välit ovat nousseet tapetille herttuattaren nostaman oikeuskanteen myötä. Hänen puolisonsa, prinssi Harry julkaisi keskiviikkoaamuna hyvin poikkeuksellisen kirjeen, jonka hän osoitti suurelle yleisölle sekä brittimedialle.

Samaan yhteyteen julkaistussa hovin julkaisemassa tiedotteessa kerrottiin, että Harry ja Meghan ovat ryhtyneet oikeustoimiin ja herttuatar on nostanut kanteen Britannian suurimpiin lehtiin kuuluvaa Daily Mailia ja sen kustantajaa Associated Newspaperia vastaan. Meghanin edustaja kertoi hovin tiedotteessa, että oikeuskanne koskee laittomasti julkaistua yksityistä kirjettä. Herttuatar osoitti isälleen kirjeen, jonka Markle vuosi Daily Mailille. Lehti julkaisi kirjeen helmikuussa.
Nyt Thomas Markle on antanut Daily Mailille haastattelun, jossa kertoo syitään kirjeen paljastamiseen.

Rosaritossa, Meksikossa asuva Thomas Markle sai käsinkirjoitetun, viisisivuisen kirjeen Meghanin Los Angelesin managerilta elokuussa 2018. Tuolloin hän vannoi pitävänsä kirjeen salassa.


Sen jälkeen herttuatar Meghanin nimettömänä pysyttelevät ystävät syyttivät People-lehden haastattelussa Thomasia valehtelijaksi ja sanoivat, ettei hän todellisuudessa ole kertaakaan ottanut yhteyttä tyttäreensä.

– Häiden jälkeen hän kirjoitti isälleen kirjeen. Hän kirjoitti, että ”isä, sydämeni on särkynyt. Rakastan sinua, ja minulla on vain yksi isä. Lopeta syyllistämiseni median kautta, jotta voimme korjata välimme”, ystävät kertoivat.


Heidän mukaansa Meghan oli valmis antamaan anteeksi isälleen jopa lavastetut paparazzikuvat ja halusi hänet häihinsä. Ystävät kertoivat, kuinka Markle oli vastannut tyttärelleen pitkällä kirjeellä, jossa pyysi mahdollisuutta yhteiskuvaan tyttärensä kanssa.

– Se on juuri sitä, mitä Meghan ei halua. Hän sanoo, että ei halua kommunikoida median välityksellä ja hän pyytää kommunikoimaan median välityksellä. Ymmärsikö hän ollenkaan?, ystävät kertoivat Meghanin ajatelleen.
Thomas väittää nyt, että aikoi pitää kirjeen salaisena, mutta ystävien toiminta muutti kaiken. Hän koki, että hänen täytyi puolustaa itseään. Tämän vuoksi hän päätyi julkaisemaan osia kirjeestä. Hänen väittämiensä mukaan kirjeestä ei kuitenkaan aiempien väitteiden mukaan julkaistu kaikkea osia.

– Päätin julkaista osia kirjeestä Meghanin ystävien antaman haastattelun vuoksi. Minun täytyi puolustaa itseäni. Julkaisin vain osia kirjeestä, sillä toiset osat olivat liian kivuliaita. Kirje ei ollut mielestäni rakastava. Se se satutti, Markle selittää.

– Kun avasin kirjeen, ajattelin sen olevan ratkaiseva liike väliemme korjaantumiseen. Mutta se olikin syvästi satuttava. Olin niin murheen murtama, etten voinut näyttää sitä kenellekään – enkä olisi, ellei People-lehden juttua olisi julkaistu.

Isä kertoi Daily Mailille aiemmin, että kirje esitettiin ystävien puolesta hänelle epäedullisessa muodossa. Hän oli myös järkyttynyt ja vihainen siitä, että hän olisi saanut rahaa kirjeen vuotamisesta. Markle väittää myös, ettei edes tiennyt Meghanin lukeneen kirjeen ennen ystävien ulostuloa.


Tiettävästi Meghan ei ole ollut yhteyksissä isäänsä kirjekohun jälkeen. Markle haluaa edelleen uskoa, että voisi korjata välinsä tyttäreensä.

– En tunnista tätä ihmistä, joka kirjoitti tämän kirjeen, mutta rakastan edelleen tytärtäni. Tarvittaisiin vain yksi puhelinsoitto, jotta tämä kaikki hulluus loppuisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt