Espoolainen Angely, 16, jonotti 28 tuntia Ariana Granden keikalle – sitten megatähti palkitsi odotuksen uskomattomalla tavalla: ”Me vaan kiljuttiin”

Julkaistu:

16-vuotias Angely on kova Ariana Granden fani, joka sai lauantaina poptähdeltä näkyvän kunnianosoituksen.
Megatähti Ariana Grande nousi lauantaina Helsingin Hartwall-areenan lavalle osana Sweetener-maailmankiertuettaan. Tämän hetken kuumimpiin poptähtiin kuuluva Grande on Spotifyn striimatuin artisti ja maailman seuratuin nainen Instagramissa.

Grande esiintyi lauantaina ensimmäistä kertaa Suomessa ja illan konsertti oli loppuunmyyty. Yksi tähteä katsomaan saapuneista oli espoolainen Angely, joka leiriytyi Hartwall-areenan edustalle jo perjantaina yhdessä ystäviensä kanssa.

16-vuotias Angely kertoo IS:lle, että hän jonotti keikalle ystäviensä kanssa yhteensä 28 tuntia, sillä he halusivat varmistaa paikat eturivissä. Angely oli varustautunut pitkään ja kylmään yöhön lämpimillä vaatteilla ja kuppinuudeleilla. Yöllä lämpötila laski Helsingissä nollan tuntumaan.

– Tästä tulee elämäni kamalin yö, Angely totesi ennen perjantain ja lauantain välistä yötä Instagramissa.

Angelyn mukaan hänen vanhempansa eivät olleet erityisen innoissaan, kun hän ilmoitti lähtevänsä yöksi Hartwall-areenan edustalle.

– Ollaan ennenkin jonotettu samalla porukalla, niin ei vanhemmat mitenkään kauheen innoissaan ollut, mutta ne tietää, että se merkitsee todella paljon päästä varmasti eturiviin. Ne päästi meidät sillä ehdolla, että annetaan tietää ittestämme soittamalla ja laittamalla viestiä pienin aikavälein, Angely kertoo.

Intohimoinen Ariana-fani julkaisi jonotuksestaan kuvia Instagramissa ja lauantaina ne päätyivät yllättäen myös itse Granden silmiin. Maailmantähti jakoi Angelyn kuvat yli 164 miljoonalle Instagram-seuraajalleen tilinsä Stories-osiossa.

– Kultani rakastavat minua. Ja minä rakastan heitä, Grande kirjoitti kuvien yhteydessä.


Angely kertoo, että kun hän ja kuvissa poseeraavat ystävät Kia, Peppi ja Aino tajusivat, mitä oli tapahtunut, häkeltyivät he täysin. Angely julkaisi pian kuvakaappauksen Granden Instagram-tarinasta tekstillä ”MINÄ ITKEN”.

– Se tuntui uskomattomalta. Tuntui ihan siltä, että kaikki olisi jotain unta. Mä vaan tuijotin mun puhelinta ja sit kiljuttiin vaan kavereitten kanssa, kun tajuttiin, että se kaikki on oikeesti todellista, Angely sanoo.
Kun Angelyn kuvat lävähtivät Granden miljoonien seuraajien eteen, sai hän nopeasti paljon huomiota. Hänen kuviinsa tulvii Instagramissa kommentteja, joissa kerrotaan, miten mahtavaa on, että Grande huomioi hänet.

– Moni on tullut sanomaan, että oon onnekas ja olen saanut paljon uusia seuraajia.

Espoolainen Ariana-fani kertoo rakastavansa Grandessa kaikkea – tietysti myös hänen musiikkia.

– Hän on hyvä roolimalli ja esimerkki siinä, ettei pidä koskaan luovuttaa, Angely summaa.


Idolin yllättävä huomionosoitus palkitsi täydellisesti Angelyn pitkän jonotuksen Helsingin hyisessä syyssäässä ja toinen palkinto odotti, kun Hartwall-areenan ovet viimein avattiin ja ulkona värjötelleet ystävykset pääsivät eturiviin, kuten olivat toivoneetkin.

26-vuotias Ariana Grande on syntynyt Boca Ratonissa, Floridassa. Hän aloitti uransa näyttelemällä lastenteatterissa ja musikaaleissa. Hän teki Broadway-debyyttinsä vuonna 2008. Granden ensimmäinen albumi Yours Truly näki päivänvalon vuonna 2013. Sittemmin hän on julkaissut neljä albumia ja useita singlejä.

Grande palkittiin tänä vuonna parhaan popalbumin Grammylla albumistaan Sweetener.

Juttua muokattu 6.10.2019 kello 10.24: Grande palkittiin Grammyllä Sweetener-albumistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt