Lapsitähti Aaron Carterin syöksykierre syvenee – otti valtavan tatuoinnin naamaansa

Julkaistu:

Aaron Carter tempaisi taas.
Laulaja Aaron Carter, 31, julkaisi lauantaina Instagramissa uusimman tatuointinsa. Hänen kasvojaan koristaa nyt pop-tähti Rihannan kuva kreikkalaisesta mytologiasta tuttuna Medusana.
Medusa oli alun perin kaunis neito, jonka merenjumala Poseidon raiskasi Pallas Athenen temppelissä. Tästä vihastuneena Pallas Athene muutti Medusan kultaiset hiukset käärmeiksi. Tarinan mukaan ihminen muuttui kiveksi katsoessaan Medusaa.

Rihanna poseerasi Medusana GQ-lehden kannessa 2013. Carter julkaisi lauantaina videon, jolla näkyy kuinka tatuointi tehtiin tämän kansikuvan mallin mukaan.

Syöksykierre

Carter nousi julkisuuteen lapsitähtenä 1990-luvulla. Sittemmin hän on ajautunut huumeiden, alkoholin ja vieroitushoitojen värittämään syöksykierteeseen.

Aaron Carterin vanhemmat sisarukset Nick ja Angela hakivat aiemmin tässä kuussa Aaronille lähestymiskieltoa.

– Pitkän harkinnan jälkeen siskoni Angela ja minä joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että meidän täytyi hakea lähestymiskieltoa veljeämme Aaronia kohtaan, Nick kertoi.

– Aaronin käytös on ollut yhä huolestuttavampaa, ja viime aikoina hän on tunnustanut, että hän on aikeissa tappaa vaimoni ja syntymättömän lapseni, joten meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kaikkemme suojellaksemme perhettämme.

Aaron Carter myönsi lähestymiskiellon mutta kielsi syytökset tappouhkauksista.

– En halua vahingoittaa ketään, varsinkaan perhettäni, hän sanoi BBC:n mukaan.

– Hyvää loppuelämää, Nick Carter. Tämä oli tässä.

Muutama vuosi sitten Aaron Carter tuli ulos kaapista samaan aikaan, kun hän erosi silloisesta tyttöystävästään Madison Parkerista. Aaron kertoi hiljattain amerikkalaisessa Lääkärit-tv-ohjelmassa kärsivänsä dissosiatiivisestä identiteettihäiriöstä, skitsofreniasta, akuutista ahdistuksesta ja maanisdepressiivisyydestä.

Vain hetkeä myöhemmin mies väitti, että voi varsin hyvin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt