Saara Aalto julkaisi yllättäen suoran tilityksen – avautuu Instagramissa kohtaamistaan jatkuvista pettymyksistä: ”Mitä oikein teen elämälläni?”

Julkaistu:

Saara Aalto kirjoittaa Instagram-tilillään musiikkimaailman haastavuudesta.
Laulaja Saara Aalto kirjoittaa Instagram-tilillään harvinaisen avoimesti nykyisestä elämäntilanteestaan ja kohtaamistaan vaikeista hetkistä.

Aalto osallistui alkuvuodesta 2019 Britannian Dancing On Ice -tv-ohjelmassa, mutta on sittemmin viettänyt hiljaiseloa Pride-tapahtumia ja Queen-musikaalia lukuun ottamatta.

Aalto asuu kihlattunsa Meri Sopasen kanssa Isossa-Britanniassa, missä hän luo kansainvälistä uraa artistina.– Viimeisin viikko on ollut yhtä ristiriitaisten tunteiden vuoristorataa. Kohtaan joka päivä niin monia pettymyksiä ja kielteisiä vastauksia, joista teillä ei ole hajuakaan, Aalto aloittaa.

– ”Ei”-vastauksen kuuleminen ja silti itseensä uskominen on aika vaikeaa. Samaan aikaan minulle on tarjottu lukuisia uskomattomia mahdollisuuksia ja silti mietin, mitä oikein teen elämälläni, hän jatkaa.

Aalto ottaa kantaa myös kommentteihin ja mielipiteisiin, joihin törmää jatkuvasti itsestään ja tekemisistään.

– Sitä alkaa epäillä itseään. Mutta olen tehnyt niin paljon töitä ollakseni minä. Vain minä olen raivannut tämän tien ja tiedän, mistä tulen. Muiden on mahdotonta tietää, mikä on minulle parasta, Aalto jatkaa.

– Tiedätte varmaan, mitä tarkoitan. Joten lähettäkää minulle voimia pysyä omana itsenäni päivästä toiseen.

Lopuksi Aalto kiittää kihlattuaan, joka on päivästä toiseen laulajarakkaansa tukena.

– Meri on pelastanut tämän stressaavan viikon. Tämä mystinen olento näkee minut paremmin kuin kukaan muu. Hän on aina puolellani ja saa minut nauramaan joka päivä. Myös silloin, kun stressitasoni ovat taivaissa, laulaja kirjoittaa.


Julkaisu on kerännyt lukuisia kannustavia kommentteja. Muun muassa Aallon luisteluvalmentaja Hamish Gaman toivottaa voimia kaksikolle vaikeaan hetkeen.

– Sinä ja Meri tiedätte aina, mikä on teille parasta, taitoluistelija kirjoittaa.

Saara Aalto on osallistunut lukuisiin tosi-tv-ohjelmiin viime vuosien aikana sekä Suomessa että Isossa-Britanniassa. Ennen Dancing on Icea Aalto on nähty muun muassa Talent Suomessa, Euroviisuissa, The Voice of Finlandissa, UMK:ssa, X Factor UK:ssa ja X Factor Suomessa tuomarina.

Keväällä Aalto vieraili kihlattunsa kanssa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan yhteisen ajankohtaisohjelman kauden viimeisessä jaksossa kertomassa kuulumisiaan.

Pimiä kyseli onnellisen oloiselta kihlaparilta, koska he aikovat mennä naimisiin.

– Mun mielestä se on aika ihanaa, että meidän häät on niin kiintoisa aihe, Sopanen heitti vastaukseksi.

– Nyt pitää selvitä tämän kevään kiertueesta ja katsotaan sitten, Aalto komppasi puolisoaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt