Backstreet Boys -laulaja Nick Carter haki veljelleen lähestymiskiellon: kohuissa ryvettynyt ex-teinitähti uhkasi tappaa isoveljensä raskaana olevan vaimon

Julkaistu:

lähestymiskielto
Lapsitähti Aaron Carterille asetettiin lähestymiskielto veljeään Nick Carteria ja tämän perhettä kohtaan.
Poikabändi Backstreet Boysista tunnettu Nick Carterille on hakenut pikkuveljelleen Aaron Carterille lähestymiskieltoa, kertoo muun muassa BBC. Median tietojen mukaan Aaron, 31 vuotta, on uhannut tappaa Nickin raskaana olevan vaimon.

Nick Carter ilmoitti toukokuussa odottavansa vaimonsa Laurenin kanssa kolmatta lastaan.

– Pitkän harkinnan jälkeen olen pahoillani ilmoittaessani, että meidän on täytynyt hakea lähestymiskieltoa veljeäni Aaronia kohtaan, Nick kertoi tiistaina.

– Aaronin yhä huolestuttavamman käytöksen ja hänen viimeaikaisten tunnustustensa varjolla – joiden mukaan hän aikoisi tappaa vaimoni ja syntymättömän lapseni – meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kaikkemme suojellaksemme perhettämme, hän jatkoi.


Aaron Carterin tulee pysyä vähintään 30 metrin päässä Nickistä, hänen perheestään ja heidän kodistaan Las Vegasissa.

– Rakastamme veljeni ja todella toivomme, että hän saa asianmukaista hoitoa ennen kuin hän vahingoittaa itseään tai muita, BSB-tähti lisäsi.

Pikkuveli Aaron Carter nousi julkisuuteen lapsitähtenä 1990-luvulla. Sittemmin mies on huolestuttanut sekä läheisiään että fanejaan huumeiden, alkoholin ja vieroitushoitojen siivittämällä syöksykierteellä.
Aaron on ollut lähestymiskiellosta järkyttynyt. Hän myönsi lähestymiskiellon, mutta kielsi syytökset tappouhkauksista.

– En halua vahingoittaa ketään, varsinkaan perhettäni, Aaron sanoi BBC:n mukaan.

– Hyvää loppuelämää, Nick Carter. Tämä oli tässä, hän lisäsi.


Muutama vuosi sitten Aaron Carter tuli ulos kaapista samaan aikaan, kun erosi silloisesta tyttöystävästään Madison Parkerista. Aaron kertoi hiljattain amerikkalaisessa Lääkärit-tv-ohjelmassa kärsivänsä dissosiatiivisestä identiteettihäiriöstä, skitsofreniasta, akuutista ahdistuksesta ja maanisdepressiivisyydestä.

Vain hetkeä myöhemmin mies väitti, että voi varsin hyvin. Myös laulajan erikoiset ja epävakaat somepäivitykset ovat herättäneet laajalti huolta.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt