The Cars -yhtyeen solisti Ric Ocasek on kuollut

rac

Julkaistu:

75-vuotias laulaja löydettiin kuolleena kotoaan New Yorkista sunnuntaina.
Yhdysvaltalaisen The Cars -yhtyeen laulaja Ric Ocasek on kuollut. New Yorkin poliisin mukaan Ocasek löytyi kuolleena sunnuntaina. Hän oli 75-vuotias.

USA Today -lehti kertoi, että poliisi ei epäile kuolemaan liittyvän rikosta. Poliisi oli löytänyt laulajan kuolleensa sängystään ja todennut tämän kuolleeksi saman tien.

The Cars perustettiin 1970-luvulla Bostonissa, ja se muistetaan muun muassa kappaleista Just What I Needed, You Might Think ja Drive.

Yhtye hajosi 1980-luvun lopulla, ja se teki lyhyen paluun vuonna 2011. USA Todayn mukaan Ocasek oli kirjoittanut uusia lauluja, joiden hän uskoi kuulostavan parhaalta entisten bändikaverien kanssa soitettuna.

Yhtye valittiin viime vuonna Rock and Roll Hall of Fame -museoon samaan aikaan muun muassa Bon Jovin, Dire Straitsin ja Moody Bluesin kanssa.

Ocasek oli lähes 30 vuotta naimisissa huippumalli Paulina Porizkovan kanssa. Pari tapasi, kun Porizkova esiintyi vuonna 1984 Driven musiikkivideolla, mutta erosi viime vuonna. Heillä on kaksi poikaa, Jonathan ja Oliver.

– Perheemme on aina ollut ja on yhä kuin hyvin rakennettu auto. Kun me neljä olemme yhdessä, voimme mennä mihin tahansa tie meidät vie, Porizkova kirjoitti Instagram-tilillään parin erottua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt