Biisonit häiritsevät liikennettä luonnonpuistossa – paikallinen poliisi keksi yllättävän kikan: tämä saa raskasrakenteisen eläimen siirtymään

Julkaistu:

Yellowstone
AC/DC:n musiikilla hoituu vaiva kuin vaiva.
Heidän biiseillään on myyty autoja. Heidän musiikkiaan on käytetty taitouinnin musiikkina olympialaisissa ja supersankarien soundtrackeilla. Nyt sillä pelotellaan biisoneita.

Kyllä vain, Yellowstonen kansallispuistossa Montanassa on ryhdytty soittamaan AC/DC:n Hells Bells -hittiä jotta biisonit pysyvät poissa valtaväyliltä.

– Kun työntekijämme näkivät biisoneita tiellä, he kytkivät autojen sireenit ja hälytysvalot päälle saadakseen eläimet siirtymään, Gallatinin piirikunnan Sheriffin toimisto kirjoittaa Facebookissa.

– Nyt jos he tapaavat biisonin, joka ei ole halukas siirtymään, auton ämyreistä soitetaan Hells Bellsiä. Se tuntuu useimmiten toimivan.Julkaisu on kerännyt paljon kommentteja, joista suurimmassa osassa ylistetään virkavallan biisivalintaa.

Lukijat vinkkaavat myös muita kappaleita, joilla jopa 990 kiloa painavan maanisäkkään saisi siirtymään metsähallituksen puolelle. Visentin sukulaisen arvellaan liikahtavan ainakin Bob Marleyn Buffalo Soldier -kappaleella, lastenrallatuksella Baby Shark ja millä tahansa Taylor Swiftin laululla.Teitä tukkivat biisonit ovat oikea ongelma Yellowstonen luonnonpuistossa. USA Todayn mukaan eläimet aiheuttavat jatkuvasti ruuhkia ja lehden mukaan ”turistit saattavat joutua odottamaan jopa puoli tuntia, että liikenne saadaan taas sujumaan”.

Viranomaiset pyytävät, että puistossa vierailevat turistit eivät yrittäisi häätää biisonilaumaa omilla stereoillaan, vaan jättää asia ammattilaisten hoidettavaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt