VilleGalle avautui kipeästä tilanteesta pikku­veljensä kanssa: räppäri halusi selvittää tulenaran asian – sai tylyn vastauksen

Julkaistu:

vain elämää
VilleGalle kertoo Vain elämää -ohjelmassa Paula Vesalan päivänä, ettei ole missään väleissä veljensä kanssa.
Rap-duo JVG:stä tunnettu VilleGalle avautuu tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa väleistään pikkuveljeensä. Aiheeseen päästään, kun mies valitsee Vesalan päivänä esitettäväkseen tämän kappaleen Pikkuveli.

Hidastempoisessa versiossa mies räppää ja laulaa pikkuveljestään. Sanoituksissa VilleGalle kertoo muun muassa siitä, kuinka välit veljeen viilenivät räppärin suosion kasvaessa ja lopulta katkesivat kokonaan.

VilleGalle tulkitsee, kuinka veljekset ovat miehen mielestä erilaisia. Sanoitusten mukaan he kilpailivat keskenään, tappelivat eivätkä osanneet puhua tunteistaan. Räppäri sai uransa myötä ”kaiken huomion”, joten veljen touhut jäivät taka-alalle.


VilleGalle kertoo sanoituksissa halunneensa aina tukea pikkuveljensä suunnitelmia, mutta välit eivät ole korjaantuneet.

Esitys kirvoittaa muun muassa Erinin silmiin kyyneleet. Kappaleen jälkeen Vesala nousee halaamaan VilleGallea tiukasti.

– Oottekse jossain väleissä, vai onks teidän välit kokonaan poikki, Vesala kysyy, kun kaksikko istuu takaisin alas pöydän ääreen.

– No tää tilanne on just sellainen, että... Mä yritin soittaa broidille, koska olisin halunnut soittaa tän version sille. Mutta se ei vastannut mulle puhelimeen, VilleGalle sanoo vaisusti.

– Vaikka on ollut kuinka hienoja hetkiä uralla, niin se painaa mieltä, että joku on surullinen, räppäri jatkaa ilmeettömänä.


Lauri Tähkä uskoo, että kappaleella voi olla veljesten välien korjaantumisen kannalta positiivisia vaikutuksia.

– Mä luulen, että sä puhut ton biisin kautta sun broidille. Että se lähentää myös teitä. Mä oon ihan varma siitä, että te pääsette vielä keskusteleen ja teidän suhde paranee, Tähkä tuumaa.

– Jäbä kasvaa tulkitsijana. Tossa oli ihan hullu fiilis. En muista nähneeni Villestä tätä puolta. Sitä toista puolta, avointa ja herkkää. Nyt sinne näki ineen, Elastinen kehuu.

Samu Haber kertoo, että hänellä oli veljensä kanssa aiemmin hieman samankaltainen tilanne.

– Lohdutuksen sanana, vaikka meillä on vähän enemmän ikäeroa broidin kanssa. Elämä vei eri paikkoihin ja näin, mies kertoo.

– Niin tänne tullessa unohdin esiintymisluurit kotiin ja mietin, että kelle voisin soittaa. Ensimmäisenä tuli mieleen broidi ja se oli ihana tunne, kun hän sanoi, että totta kai tuo. Oli vaihe kun ei oltu läheisiä vuosiin, mutta kyllä se suhde on siellä, Haber jatkaa.

– Sisarukset on tosi jänniä. Kun kasa niin erilaisia ihmisiä kasvaa yhdessä. Me ei oltais varmaan muuten edes tuttavia, mutta mä rakastan niitä yli kaiken, Vesala summaa.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen ovat samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt