Kuolleen Linkin Park -laulajan Chester Benningtonin leski kihlautui uuden rakkaan kanssa – ”Onnen voi löytää myös tragedian jälkeen”

Julkaistu:

Kihlat
Talinda Bennington kihlasi losangelesilaisen palomiehen.
Chester Bennintonin leski Talinda Bennington on mennyt kihloihin, TMZ kertoo.

Naisen kihlattu on Los Angelesissa työskentelevä palomies.

Talinda kertoi kihlauksesta Twitterissä perjantaina.

– Olen ylionnellinen kertoessani, että olen kihlannut enkelin maan päällä, Michael F:n.

– Onnen voi löytää myös tragedian jälkeen. Sielunkumppanisi kuolema ei merkitse, että itse kuolet. Perheeni, ystäväni ja veljet Linkin Parkista ovat toivottaneet kihlattuni tervetulleeksi avoimin mielin.

– Kunnioitan edelleen Chesteriä ja jatkan työtäni sen puolesta, että hän ei kuollut turhaan. Kaikille itsemurhan kohdanneille haluan sanoa: onnen voi löytää uudelleen. Sydämessäsi on tilaa surulle, ilolle ja rakkaudelle.


Bennington löydettiin kuolleena 20. heinäkuuta 2017 yksityisasunnosta Palo Verdesin alueelta Los Angelesin piirikunnasta. Hän oli 41-vuotias.

Viranomaisten mukaan Bennington oli hirttäytynyt. Hän oli kärsinyt masennuksen lisäksi vuosien ajan huume- ja alkoholiongelmasta.

Ruumiinavauksen ja toksikologisten tutkimusten mukaan miehen veressä oli jälkiä MDMA:sta eli ekstaasista, mutta huumausainetta ei havaittu kahdessa muussa testissä.

Lopullinen johtopäätös oli se, ettei Bennington ollut huumeiden vaikutuksen alaisena kuollessaan.

Viranomaiset löysivät makuuhuoneesta reseptilääke tsolpideemia sekä puoliksi juodun oluttuopin ja yhden tyhjän olutpullon.

Artikkelia muokattu 22:52: Lisätty Benningtonin kuolinvuosi, joka uupui aiemmin artikkelista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt