Viime vuonna kuolleen Aviciin muistoksi järjestetään jättikonsertti – esiintyjälista pullistelee maailmantähtiä: ”Toteutamme hänen unelmansa”

Julkaistu:

konsertti
Joulukuussa Solnan Friends-areenalla järjestettävässä konsertissa Aviciin hittikappaleita on maailmatähtien lisäksi soittamassa 30 hengen bändi.
Reilu vuosi sitten kuolleen maailmankuulun ruotsalaisen DJ-tähden Tim ”Avicii” Berglingin muistoksi järjestetään joulukuussa jättimäinen konsertti.

Asiasta uutisoi ruotsalaislehti Aftonbladet, jonka mukaan konsertista on tulossa todellinen tähtikimara. Tukholman liepeillä Solnassa sijaitsevalla Friends-areenalla 5. joulukuuta järjestettävässä konsertissa esiintyvät muun muassa David Guetta, Kygo, Adam Lambert ja Rita Ora.

Konsertissa Aviciin hittikappaleita on maailmatähtien lisäksi soittamassa 30 hengen bändi.

Aviciin isä Klas Bergling sanoo lehdistötiedotteessa, että konsertin tarkoituksena on täyttää hänen poikansa unelma. Konsertin järjestää DJ-tähden nimeä kantava säätiö, jonka tarkoituksena on tukea itsemurhia ehkäisevää työtä.
– Timillä oli suunnitelmia esittää musiikkiaan yhdessä suuren livebändin kanssa. Toteutamme hänen unelmansa ja annamme yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Timin musiikkia, Klas Bergling paljasti.

Konsertin tuotot menevät mielenterveystyöhön. Liput tulevat myyntiin torstaina kello 10 Ruotsin aikaa.

Avicii kuoli vain 28-vuotiaana lomamatkallaan Omanissa huhtikuussa 2018. Tähden kuolema järkytti ympäri maailmaa.
Isä kertoi heinäkuun alussa uutiskanava CNN:n haastattelussa poikansa taistelleen esiintymispelon, riippuvuuksien ja masennuksen kanssa koko uransa ajan. Isä yritti tukea poikaansa ja kertookin heidän käyneen usein pitkiä, syvällisiä keskusteluja.

– Emme usko, että hän suunnitteli kuolemaansa. Se oli ennemminkin kuin liikenneonnettomuus: monta asiaa tapahtui yhtä aikaa ja hän menetti sen seurauksena kontrollin, isä kuvaili surun murtamana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt