Ozzy Osbournen kiertue peruuntui loukkaantumisen vuoksi – vamma olikin kerrottua vakavampi: ”Masentavinta oli ajatella kävelenkö koskaan”

Julkaistu:

Toipilas
Pimeyden prinssi kaatui, joutui leikkaukseen ja oli pakotettu perumaan kiertueensa.
Rocklegenda Ozzy Osbourne joutui perumaan kaikki vuoden 2019 konserttikiertueen keikkansa.

Syyksi kerrottiin miehen terveyshuolet: keuhkokuumeesta ja leikkauksesta toipuminen.

Nyt Ozzy kertoo, että hän joutui leikkaukseen kaaduttuaan kotonaan.

Tuoreessa haastattelussaan Ozzy paljastaa myös, että hän sai kaatumisesta vammoja kaulaansa ja pelkäsi niiden olevan pysyviä.

– En osaa kuvailla, kuinka avuttomaksi tunsin itseni, Ozzy kertoi Rolling Stone -lehdelle.

– Minun piti käyttää rollaattoria päästäkseni kuselle. Tarvitsin hoitajien apua päivin ja öin. Pelkkä sairaalassa makaaminen saa hulluksi. Kiitän Jumalaa, etten halvaantunut siinä onnettomuudessa. En olisi täällä enää. Olisin taatusti hypännyt katolta – tai, no, pikemminkin pudonnut katolta. Kaikkein masentavinta oli ajatella, että kävelenkö enää koskaan? Pystynkö esiintymään?


Ozzyn vammat syntyivät, kun hän kompastui ollessaan menossa vessaan keskellä yötä. Ozzy leikattiin edellisen kerran vuonna 2003, kun hän joutui mönkijäonnettomuuteen. Tuolloin mies sai metallilevyjä kroppaansa. Nyt tapahtunut kaatuminen sai levyt liikkumaan ja leikkaus oli välttämätön asian korjaamiseksi.

Operaatio ei ollut helppo. Ozzy vietti kaksi kuukautta sairaalassa, eikä ole vieläkään toipunut täysin. Hän kertoo hermojen vaurioituneen leikkauksessa.

– Sen takia vaapun ympäriinsä ja oikea käsi tuntuu aina kylmältä. Ensimmäiset neljä kuukautta olin hirveissä tuskissa. Se tuska oli kovempi kuin mikään, mitä olen koskaan kokenut. Se oli kamalaa.

Tällä hetkellä Ozzy käy läpi kuntoutusjaksoa, jota hän itse kuvailee “aivan v***n hitaaksi”, eikä mies pysty olemaan jalkojensa varassa niin pitkään kuin haluaisi.

Ozzyn aika kuluu biisi-ideoita kehitellessä ja dokumenttielokuvia katsellen.

Optimismia on kuitenkin ilmassa.

– Lääkärit sanoivat, että kuntoutus kestäisi ainakin vuoden. Toivon olevani kunnossa tammikuussa ja pääseväni keikoille. Sormet ristissä tässä ollaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt