Entinen Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki lähtee kiertueelle Etelä-Amerikkaan – soittaa vanhan bändinsä hittejä

Julkaistu:

Ex-Stratovarius Timo Tolkki suuntaa loppuunmyydylle Etelä-Amerikan kiertueelle elo-syyskuussa.
Stratovarius-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut Timo Tolkki suuntaa mittavalle Etelä-Amerikan-kiertueelle elokuun lopulla. Tolkin suosio on maanosassa mittavaa, sillä koko 24 konsertin kiertue on jo loppuunmyyty.

– Vaikka tiesinkin olevani Etelä-Amerikassa kitarasankarin maineessa, en olisi koskaan uskonut näin suureen suosioon. Olin todella hämmästynyt ja tietenkin myös onnellinen, kun keikat myytiin loppuun hetkessä, Tolkki kertoo.

Tolkin kiertue on nimeltään Timo Tolkki Playing Stratovarius Classics, ja se alkaa 29. elokuuta Kolumbian Bogotasta. Sen jälkeen on luvassa viisi muuta esiintymistä eri puolilla Kolumbiaa sekä konsertteja Brasiliassa, Meksikossa, Guatemalassa, Perussa, Chilessä, Boliviassa ja Ecuadorissa. Kiertue päättyy El Salvadoriin 25. syyskuuta.

Lisäksi Tolkilla on yhteensä kolme esiintymistä Yhdysvalloissa syys-lokakuun vaihteessa Dallasissa, New Yorkissa ja Los Angelesissa.

– Veri on vetänyt minua taas esiintymislavoille, ja halu soittaa hittejäni on suuri. Tämän tyyppinen showajatus on muhinut mielessäni kauan. Nyt saan sen viimein toteuttaa Stratovariuksen ykkösfanialueella Etelä-Amerikassa, Tolkki sanoo tyytyväisenä.

Nykyistä Stratovariusta luotsaa Timo Kotipelto, ja Tolkki kertoo seuranneensa yhtyekaverinsa menestystä tyytyväisenä.

– Olen aivan varma, että Stratovariuksen ura kestää vielä pitkään. Ihan sinne päätyyn asti, Tolkki toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt