Rammsteinin jättimäiset lavasteet kohosivat Tampereelle – Lotta saapui jonottamaan jo aamukuudelta

Julkaistu:

RAMMSTEIN
Rammstein esiintyy tänään yli 30 000 ihmiselle Tampereen Ratinan stadionilla. Kuva paljastaa lavasteiden valtavan koon.
Tunnelma tiivistyy Tampereen Ratinan stadionilla, kun tuhannet Rammstein-fanit valuvat alueelle. Huippusuosittu saksalaisbändi aloittaa keikkansa vasta kello 20.30 illalla, mutta innokkaimmat fanit olivat stadionilla jo aamutuimaan.

Perjantaina, aamupäivän rakennusvaiheessa otettu kuva paljastaa kiertueen lavasteiden hurjat mittasuhteet.


Kuopiossa asuva Lotta Kontkanen, 21, oli jonottamassa aamukuudelta. Tuolloin paikalla oli hänen mukaansa vain kaksi muuta Rammstein-fania.

– Olin kaverin luona yötä Tampereella ja tultiin ihan tuosta parin kilometrin päästä tähän.

Aikainen herätys kannatti.

– Eturivissä olen. Se oli tarkoitus ja siihen päästiin.


Kontkanen kertoo tutustuneensa Rammsteinin musiikkiin kunnolla vasta vuodenvaihteessa.

– Se kolahti kerralla kovaa. Alunperin päädyin kuuntelemaan niitä, kun yksi parhaista kavereistani on heidän suuri fani.

Kontkanen näki Rammsteinin aiemmin tällä viikolla Riiassa ja lippu löytyy myös yhtyeen lauantain Suomen-keikalle. Tämän viikon jälkeen hän on nähnyt bändin siis yhteensä kolme kertaa.

– Odotukset ovat korkealla. He osaavat laittaa sellaisen show’n, että en malta odottaa, että se alkaa. Odotan kovaa show’ta.


Vaikka eturivissä olevilla on vielä edessään muutaman tunnin odotus ennen kuin Rammstein nousee lavalle, tunnelma fanien keskuudessa on hyvä. Kontkasen mukaan kaikki odottavat innolla keikan alkua.

– Rammstein on kovin bändi ikinä.

Dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisbändin keikat tänään ja huomenna myytiin aluksi loppuun. Joitain lisäpaikkoja vapautui tuotannollisten rakenteiden valmistuttua. Lippupalvelun sivuilla perjantaille ei tosin enää ole saatavilla lippuja.


Molempiin konsertteihin on saapumassa 32 000 asiakasta kumpanakin iltana, joten liikenteen pääväylät sekä konsertin turvatarkastus saattavat ajoittain ruuhkautua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt