Ed Sheeranin jättikonsertti päättyi: IS listasi kolme kohokohtaa – Oletko samaa mieltä?

Julkaistu:

Sympaattinen Suomi- ja saunafani Ed Sheeran ei osoittanut kisaväsymystä lähes kaksi ja puoli vuotta jatkuneen kiertueensa Suomen-ensi-illassa. Ehkä hänkin sai voimaa musiikistaan?
Konserttilippuja myydään enemmän kuin koskaan. Ed Sheeranin näki tiistaina 48 000 ihmistä Helsingin Malmilla – ja tänään väkeä tulee loppuunmyytyyn konserttiin vielä 12 000 enemmän.

Elämyksiin kulutetaan. On sanottu, että yhteiset kokemukset halutaan jakaa sosiaalisessa mediassa – on paine olla mukana, vaikka artisti tai bändi ei olisikaan ihan oman maun mukainen.

Silti musiikin voimaa, sen merkitystä ihmisille ei voi väheksyä. Kun on nähnyt 28-vuotiaan Ed Sheeranin saavan yleisön hymyilemään typertyneen onnellisena, laulamaan mukana ja hyppimään niin, että Malmin lentokentän maa tärähtelee, on paha mennä väittämään, että väki olisi paikalla vain saadakseen hyviä some-päivityksiä.

IS valitsi konsertin musiikilliset kohokohdat:

1. Shape of You

Isoin hitti tuli ensimmäisenä ylimääräisenä, kun konserttia oli takana jo jo lähes tunti ja kolme varttia. Mutta Sheeran ei ole kyllästynyt biisiin – eikä yleisökään. Hieno yhteisesitys – jonka Sheeran lauloi päällään hyvin istuva Suomen jalkapallojoukkueen pelipaita

2. I See Fire

Hobitti -leffabiisi on Sheeranin upeimpia sävellyksiä. Livenä hän latasi esitykseen sekä herkkyyttä että voimaa. Kuulosti siltä, että kappale oli illan lukuisista yhteislauluista onnistunein – ihan kuin 48 000 suomalaista olisivat laulaneet juuri siten kuin Sheeran haluaa.

3. BLOW

Isoin kirjaimin kirjoitettu upouusi kappale irtosi livenä tietysti yksin – ilman levyversion Chris Stapletonia ja Bruno Marsia. Ei suurin yleisönlietsojabiisi, mutta näytti tärkeältä Sheeranille itselleen.

Mikä sinun mielestäsi oli konsertissa parasta? Keskustele kommenttikentässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt