Katso video! Sähkökatkos keskeytti Reino Nordinin keikan Seinäjoella – suosikkiartistin ovela veto pelasti tilanteen

rac

Julkaistu:

Reino Nordin ei teknisistä ongelmista välittänyt vaan jatkoi keikkaansa Seinäjoen Vauhtiajoilla.
Reino Nordinin keikka Seinäjoen Vauhtiajoilla sai torstai-iltana yllättävän käänteen, kun yhtäkkiä musiikki katkesi. Vauhtiajojen tuotantopäällikkö Toni Ruohonen vahvisti Ilta-Sanomille puhelimitse perjantaina, että kyseessä oli inhimillisestä virheestä aiheutunut sähkökatkos.

– Tällainen ihmeellinen, inhimillinen erehdys pääsi tosiaan käymään ja meillä oli täällä pienimuotoinen black out, hyväntuulinen Ruohonen totesi Ilta-Sanomille.

– Jossain joku käveli ilmeisesti sähköjohdon päältä, joka aiheutti sähköjen hetkellisen katkeamisen. Tämä tietenkin korjattiin välittömästi ja asensimme uudet johdot, Ruohonen painotti.Sähkökatkoksesta huolimatta Nordin jatkoi yleisönsä viihdyttämistä. Hän esitti kappaleitaan ja laulatti yleisöä mukana. Aristi saakin Ruohoselta kehuja toiminnastaan.

– Reino hoiti tilanteen hienosti, Ruohonen hehkutti Ilta-Sanomille.

Voit katsoa artikkelin videolta, miten Reino Nordin huudatti yleisöä sähkökatkon aikana.

Eturivissä artistin keikkaa oli seuraamassa seinäjokelainen Elina Viljamaa, joka oli saapunut Vauhtiajoille juuri Nordinin ja Eppu Normaalin takia.

– Aloin kuvata, sillä 16-vuotias poikani on artistin alku ja halusin näyttää hänelle, mitä iso tähti tekee, kun asiat eivät sujukaan odotetusti, Viljamaa kertoo.

– Reino jatkoi siitä, mihin kappale oli jäänyt. Se oli tosi hauskaa.


Viljamaan mukaan rumpali ja kitaristi katosivat hetkeksi lavan taakse, mutta Nordin viihdytti yleisö melkein 10 minuuttia ennen kuin keikka jatkui. Mitään suurta hämminkiä eivät tekniset ongelmat Viljamaan mukaan aiheutuneet, vaan yleisö kuunteli mielellään Nordinia.

– Nyt nousi kyllä artistin pisteet, kun niin hienosti hoiti homman, totesi Viljamaa.