Pate Mustajärvellä oli sananen sanottavanaan Metallican Popeda-vedosta – paljasti itsekin tehneensä kansainvälisen version superhitistään

Julkaistu:

Popedan solisti Pate Mustajärvi intoutui tekemään Instagram-videon, jolla hän kommentoi Metallican biisivalintaa ja kertoi eräästä keikastaan Venäjällä.
Metallica-yhtye esiintyi tiistaina Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa järjestetyssä jättikonsertissa noin 50 000 kuulijalle.

Konsertin aikana yhtye yllätti kuuntelijat ja vetäisi settilistastaan Popedan kappaleen Pitkä Kuuma kesä.
– Olihan se hieno veto Metallicalta – tempaista Pitkä Kuuma kesä, kommentoi Popedan solisti, Pate Mustajärvi Instagramiin keskiviikkona julkaisemallaan videolla.Mustajärvi esiintyi yhtyeensä kanssa keskiviikkona Helsingissä, Allas Sea Pool -merikylpylässä. Matkalla Helsinkiin Mustajärvi intoutui videoimaan mietteitään liittyen Metallican kunnianosoitukseen Popedalle.

Hän toteaa ymmärtävänsä biisivalinnan, nimittäin muusikko paljastaa tarinan kappaleen kansainvälisyyteen liittyen.

– Se on kansainvälinen biisi, nimittäin minä olen kerran laulanut Pitkän Kuuman Kesän Moskovassa kolmena iltana peräkkäin. Siellä oli kymmenentuhatta ihmistä per ilta, hän aloittaa.

– Venäjäksi, lisää rokkari.


Venäläisyleisön reaktio oli Mustajärven mukaan hieman hämmentävä

– Ensimmäisenä iltana minä ihmettelin, kun jengi suu leveänä nauroivat – ja olivat erittäin hymyileväisiä, kertoo solisti.

– Sitten kolmantena iltana vasta ymmärsin sen johtuvan varmaan siitä – sama juttu kuin Metallican basistilla – että minun ääntämiseni oli aika hyvän kuuloista, hän jatkaa ironisesti.

Mustajärvi keikkailee Popedan kanssa edelleen aktiivisesti. Solisti on tunnettu myös soolourastaan ja syksyllä jatkuukin laulajan oma kiertue Tampereen Komediateatterissa, jossa laulaja esittää ”mies ja kitara” -tyylisiä sovituksia kappaleistaan.


Instagram-videonsa lopussa Mustajärvi muistuttaa, että Metallican keikalla oli eräs tärkeämpi huomio, kuin Popedan kappaleen soittaminen.

– Ei pidä ikinä unohtaa, että hienoin ”veto” minkä Metallica teki, oli se, että he lahjoittivat Hope ry:lle 55 tonnia rahaa, lopettaa rokkari.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt