Metallica ylistää suomalaisfanejaan näyttävällä videolla Hämeenlinnasta – bongaatko itsesi?

Julkaistu:

Metallica esiintyi tiistaina Hämeenlinnassa. Nyt yhtye kiittää suomalaisfanejaan näyttävästi.
Raskaan metallimusiikin maailmankuulun Metallica-yhtyeen saapuminen Suomeen on aina megatapahtuma, joka saa väen liikkeelle. Näin myös Hämeenlinnassa tiistaina, jossa Metallica esiintyi Kantolan tapahtumapuistossa järjestetyssä jättikonsertissa noin 50 000 kuulijalle.

Nyt yhtye on julkaissut kiitosvideon virallisella YouTube-tilillään. Videolla esitetään keikkapaikkaa ja sen rakennusta sekä otteita itse konsertista. Videolla on jaettu myös tapahtumakävijöiden otoksia ja selfieitä.

– Kiitos, että liityitte seuraamme metsään, videon jakoteksti kuuluu.Edellisen kerran Metallica esiintyi Suomessa vuoden 2018 toukokuussa. Helsingin Hartwall Arenalla järjestetyssä toisessa konsertissa koettiin jättiyllätys, kun yhtyeen basisti Robert Trujillo lauloi Hassisen koneen Rappiolla-kappaleen suomeksi.

Maailmankuulun yhtyeen suomenkielinen esitys ei suinkaan jäänyt ainoaksi laatuaan, sillä suomalainen konserttiyleisö yllätettiin iloisesti jälleen tiistaina, kun Metallica esitti Hämeenlinnassa Popedan Kuuma kesä -kappaleen.

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu tilanteesta useita videoita, joilla kuuluu esitys selvällä suomen kielellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt