Metallican Lars Ulrich julkaisi jättikonsertin alla hauskan videon Hämeenlinnasta – ”Näin se korjataan!”

Julkaistu:

Metallica esiintyy tiistai-iltana Hämeenlinnan Kantolassa. Keikka on myyty loppuun.
Raskaan rockin jättiläinen Metallica esiintyy tänään tiistaina Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa.

Keikalle odotetaan noin 50 000 katsojaa, sillä jopa 2 000 euron hintaiset VIP-liput on ennakkotietojen mukaan myyty loppuun.
Bändin rumpali Lars Ulrich julkaisi noin kello 15 aikaan Instagram-storiesissa videon Kantolan lavalta, jossa oli meneillään soundcheck.

Hauskalla videolla näkyy, kuinka yksi kulisseissa olevista valoista vilkkuu ja rumpali ratkaisee tilanteen napauttamalla vilkkuvaa valoa nyrkillään ja kengällään.

– Näin se korjataan! Ulrich kirjoitti videonsa yhteydessä.


Ahkerasti keikkailevan yhtyeen maailmankiertueen edeltävät pysäkit ovat olleet Pohjoismaissa: Ruotsin Göteborgissa, Tanskan Kööpenhaminassa ja Norjan Trondheimissa.

Göteborgissa yleisön joukossa oli myös kuninkaallisia, kun kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saapuivat keikalle 7-vuotiaan Estelle-tyttärensä kanssa.
Ulrich on somettanut kiertueen aikana ahkerasti. Tiistaina hän julkaisi Instagram-storiesissa videopätkiä, joissa hän ylisti Kööpenhaminan kauneutta.Trondheimista hän puolestaan julkaisi kuvan, jossa bändi soitti hyppyrimäkien juurella ja kiitteli kokemuksen olleen tajunnanräjäyttävä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt