Ed Sheeran paljastaa raastavan totuuden kulissien takaa – epäilee jopa suhdettaan: ”Miksi v***ssa olet kanssani?”

Julkaistu:

Laulaja Ed Sheeran kertoo kärsivänsä julkisuudesta pahoin. Hän paljasti The Sunille, mitä julkisuus on tehnyt hänen kaveripiirilleen.
Laulaja Ed Sheeran paljasti The Sunin haastattelussa, mitä julkisuus on tehnyt hänen yksityiselämälleen.

Sheeran ponnahti hyvin äkkiä maailmanlaajuiseen julkisuuteen vuonna 2017 julkaistuaan Shape Of You -sinkun. Sen jälkeen Sheeranin julkisuuden tuoma varjo on koetellut laulajaa.

– Tunnen itseni häkkieläimeksi. En halua valittaa – minulla on kyllä siisti työ ja elämä – mutta tuntuu, että haluaisin vältellä tällaista tunnetta, hän kertoo The Sunille.


28-vuotias muusikko kertoo The Sunille, kuinka hänellä on jäljellä enää neljä ystävää. Luottamuksen puute sai miehen karistelemaan ystävyyssuhteita, jättäen jäljelle vain pienen porukan. Häntä ahdistaa päivittäin ja hän hankkiutui eroon puhelimestaan.

Laulaja myöntää The Sunille, että jatkuva valokuvauksen ja salakuvauksen kohteena oleminen on hänelle todella raskasta. Hän vertaa tunnettaan häkkieläimeen ja jatkaa ettei enää luota ihmisiin.

Sheeran salasi vuonna 2018 naimisiinmenonsa. Ennen joulua hän vei vihille lapsuudenystävänsä, 26-vuotiaan Cherry Seabornin.


Laulaja kertoo The Sunille, että hänellä on vieläkin vaikeuksia ymmärtää, miksi Seaborn huolii miehensä. ”Miksi vitussa olet kanssani?” miettii laulaja aamuisin herätessään vaimonsa viereltä. Vaimo toteaa kerta toisensa jälkeen Sheeranille ”Minä se tässä olen se, joka ei ansaitse sinua.”

Ed Sheeran saapuu Suomeen heinäkuussa ja esiintyy kymmentuhatpäiselle yleisölle Helsingissä, Malmilla.
Ed Sheeran esiintyy Malmin lentokentällä Helsingissä 23. ja 24. heinäkuuta.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt