Paula Vesala sairastui kesken keikkakesän – varoittaa fanejaan: ”Lääkäri jo teki kaikkensa”

Julkaistu:

Artisti varoittaa fanejaan mahdollisesta keikan perumisesta.
Paula Vesala kertoo Instagram-tilillään sairastuneensa keuhkoputkentulehdukseen. Artistinimellä Vesala esiintyvä muusikko kertoo, että esiintyi torstaina Oulun Suomipop-festivaaleilla sairaana.

Vesala kertoo päättäneensä, että paranee täksi päiväksi Ilosaarirockiin. Hän kuitenkin haluaa päivityksellä varoittaa, ettei ehkä pysty esiintymään.– Moikka. Yleensä en ala valittaa että olen kipeä ja on hankala esiintyä. Vedän vaan ja toivon et menee läpi jotenkin ja ihmiset antaa armoo jos kiekuu niin ja näin. Mut nyt on keuhkoputkentulehdus riehaantunut niin että vähän itkettää. Äsken kyl esiinnyin täällä Oulussa Suomipop-festareilla ja yleisö oli ihanaa ja tein parhaani ja iloisimmat ei ehkä ees huomannu et oon klesa, Vesala kirjoittaa.

Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 12–14. heinäkuuta. Vesalan on tarkoitus esiintyä festivaaleilla tänään perjantaina.

– Oon päättänyt, että ens yönä paranen niin et Ilosaarirock on kesän ihanin keikka. Mä oon ottanu kiltisti kaikki mahdolliset lääkkeet ja aion kohta höyryhengittää sellasella himmeellä ufon näkösellä maajoukkuehiihtäjien (kuulema) suosimalla vehkeellä jota Antti Tuisku suositteli kesäleirillä.

– Hitto mä yritän. Sanon tän siksi että varaudun henkisesti kaikkeen silti. Mut kaikki yksisarvisajatukset ja parantavat etäkädet ja virtuaalipusut otetaan vastaan. Varsinkin kun oikea lääkäri jo teki kaikkensa ja mömmeröt on sitä luokkaa että ne tappaa talossa ja puutarhassa.

Vesala ei ole ainut sairauden kouriin joutunut artisti. Anna Puu kertoi keskiviikkona, että joutuu perumaan ainakin kaksi keikkaansa. Myös hänen on tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa, tosin sunnuntaina. Anna Puu perui keikkansa Tikkurila Festivaalilla sekä Oulun Suomipop-festivaalilla.

– Mä niiiiin tiedän miltä susta tuntuu! Ei voi muuta ku vetää pyhällä hengellä, adrenaliinilla, yleisön rakkaudella ja perslihaksilla loput. Helppo huudella täältä kotisohvalta kun itse just viime lauantaina rääkkäsin äänihuulet kipeenä ihan kippuralle, mut ehkä just siks: varo ettet vaurioita sun tärkeintä instrumenttia peruuttamattomasti, Anna Puu kirjoittaa kommenteissaan.
Monet artistit toivottivat Vesalalle pikaista paranemista.

– Jengi rakastaa sua just semmosena ku oot ja oot sankari ku ees nouset lavalle. Ja eiköhän siel yleisös joku osaa sanat sit jos on pakko pitää breikkiä. Tsemppii, Roope Salminen kirjoittaa kommenteissa.

– Parantavat energiat matkalla sinne, Jenni Vartiainen kirjoittaa.

– Voimia beibi! Oot rautaa, muista se, Olavi Uusivirta kannustaa.

– Yksisarviset matkalla, Pete Parkkonen tsemppaa.

Voimia paranemiseen toivottavat myös muun muassa Gasellien Hätä-Miikka, Maarit Hurmerinta, Katri Ylander ja Aki Tykki.

Myös Ilosaarirock toivottaa kommenteissa Vesalalle paljon tsemppiä.

– Lähetetään parantavia ajatuksia, lämpöö ja rakkautta.