Blockfestin pääesiintyjä pidätettiin Tukholmassa – räppäriä epäillään pahoinpitelystä

Julkaistu:

Useiden lähteiden mukaan yhdysvaltalaisräppäri Asap Rocky on pidätetty tiistain ja keskiviikon välisenä yönä epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.
Maanantaina maailmalla uutisoitiin väkivaltaisesta välikohtauksesta Tukholmassa, jonka yhdeksi osapuoleksi epäiltiin yhdysvaltalaisräppäri Asap Rockya, oikealta nimeltään Rakim Mayersia. Uutissivusto TMZ:n mukaan Mayers ja tämän ystävät olivat pahoinpidelleet kaksi miestä Tukholman kadulla.
Nyt muun muassa uutistoimisto AFP, brittilehti The Sun sekä The Hollywood Reporter uutisoivat, että mies on pidätetty. Lähteiden mukaan tilanteen seurauksena on pidätetty yhteensä neljä henkilöä, joista yhtä epäillään pahoinpitelystä ja kolmea törkeästä pahoinpitelystä. The Sunin mukaan Meyersin pidätys tapahtui tiistain ja keskiviikon välisenä yöllä noin kello yhden aikoihin.


Räppäri matkusti Ruotsiin esiintyäkseen tiistai-iltana Tukholmassa järjestetyssä Smash x Stadion -tapahtumassa. Meyers pidätettiin vain muutama tunti keikkansa jälkeen. Pidätykseen johtanut välikohtaus tapahtui puolestaan sunnuntaina.


Meyers eli Asap Rocky on yksi tämän hetken kysytyimmistä rapartisteista. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistään F**kin’ Problems, Wild for the Night sekä Praise The Lord. Asap Rocky on nähty myös Suomessa, sillä mies esiintyi Turun Ruisrock-festareilla kesällä 2015 ja vuotta myöhemmin hänet nähtiin Tampereella Blockfesteillä.

Asap Rocky on saapumassa Tampereelle myös tänä kesänä, sillä räppäri on yksi elokuussa Tampereella järjestettävien Blockfestien pääesiintyjistä. Blockfest ei ole toistaiseksi ottanut kantaa siihen, tullaanko Asap Rockya näkemään Ratina Stadionilla elokuussa välikohtauksesta huolimatta.