Muistatko kiihkeillä suudelmillaan kohauttaneen Tatu-tyttöduon? Kauneusoperaatiot tekivät Juliasta, 34, lähes tunnistamattoman

Julkaistu:

Venäläinen tyttöduo Tatu nousi supersuosioon 2000-luvun alussa. Tältä Julia ja Lena näyttävät 17 vuotta myöhemmin!
Vuosituhannen alussa venäläinen tyttöduo t.A.T.u nousi supersuosioon hitillään All The Things She Said. Vuonna 2002 ilmestynyt kappale kipusi välittömästi soittolistojen kärkeen ja teki Julia Volkovasta ja Lena Katinasta tähtiä.

Itse kappaletta suurempaan suosioon nousi sen musiikkivideo, jolla Volkova ja Katina suutelevat toisiaan kiihkeästi. Video herätti huomiota myös kansainvälisellä tasolla, erityisesti naisten nuoren iän vuoksi. Volkova oli kappaleen ilmestyessä 17, Katina puolestaan 18.


Nyt hittikappaleen ilmestymisestä on kulunut 17 vuotta. Siinä ajassa Volkova ja Katina ovat kasvaneet teinitytöistä aikuisiksi naisiksi. Viime vuosina fanit ovat kiinnittäneet erityistä huomiota 34-vuotiaan Volkovan muuttuneeseen ulkonäköön.
Brittilehti Daily Mailin kertoi hiljattain, että Volkovan huhutaan turvautuneen plastiikkakirurgiaan useampaan otteeseen vuosien varrella. Naisen seuraajien mukaan lukuisat vierailut kirurgin veitsen alla ovat tehneet naisesta lähes tunnistamattoman.

Katina puolestaan ei ole muuttunut lähes lainkaan Tatu-vuosistaan. Instagram-kuviensa perusteella hän ei näytä vanhentuneen päivääkään. Myös naisen hiukset hohtavat yhtä kirkkaan oransseina, kuin ne tekivät 17 vuotta sitten.

Volkova ja Katina pysyttelivät hetken pois julkisuudesta sen jälkeen, kun yhtyeen suurin suosio hiipui. Sittemmin naiset ovat palanneet esiintymislavoille. Katina on työstänyt viime vuosina omaa soolotuotantoaan, mutta kaksikko on esiintynyt myös yhdessä.¨

Juttua muokattu 30.6.2019 klo 15.55: Korjattu yhtyeen hittikappaleen nimi.