Yksi asia kuumotteli Janne Tulkkia avopuolison synnytyksessä – kun lasketusta ajasta oli lähes kaksi viikkoa, hän alkoi jo pelätä pahinta

Julkaistu:

Iskelmälaulaja Janne Tulkki iloitsee vauvan syntymästä. – Kannatti odottaa, hän kuvailee onnellisena.
Iskelmätähti Janne Tulkki ja hänen avopuolisonsa Anna Orkola saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa keskiviikkoaamuna vähän ennen kello yhdeksää.

– Hän on reipas pikkumies. Ja todella komea kaveri. Ainakin minun mielestäni poika on hyvin söpö. Kannatti odottaa, Janne Tulkki sanoo.

Poika ei pitänyt kiirettä tulollaan, sillä laskettu aika oli lähes pari viikkoa sitten eli vähän ennen Jannen syntymäpäivää.

Isän 44-vuotispäivät tulivat ja menivät, mutta kaikista tärkeintä lahjaa ei vaan kuulunut. Synnytys käynnistettiin lopulta maanantaina päivällä, mutta kesti keskiviikkoaamuun ennen kuin poika oli maailmassa.

– Voimia koeteltiin, mutta Anna kesti kaiken. Hän on nyt todella väsynyt, mutta huulilla on jatkuva onnellinen hymy.

Potra poika painoi 4,1 kiloa ja oli 52 senttiä pitkä.

– Isosta miehestä on kyse, isä arvioi.


Annalle lapsi on ensimmäinen.

– Noin pitkä synnytys vaati jaksamista ja tahtotilaa. Aloin pelätä, riittävätkö Annalla voimat. Onneksi kaikki meni hyvin.

Janne haluaa kiittää Hämeenlinnan sairaalan henkilökuntaa.

– Aivan mahtavaa väkeä. Kätilöt olivat erittäin taitavia. Kun jännittää ja pelottaa, tuntuu mukavalta, että kätilöt toiminnallaan luovat rauhaa.

Pariskunta tiesi ennalta vauvan olevan poika ja heillä on nimi mietittynä valmiiksi.

– Hän näyttää kyllä siltä, että taidamme pysyä ajatellussa nimessä.

Jannen mukaan kihlat tai avioituminen eivät ole juuri nyt pariskunnan suunnitelmissa. Janne on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänellä on kaksi lasta aiemmista avioliitoista. Aikuinen poika on omillaan, mutta kouluikäinen tytär asuu osan ajasta Jannen ja Annan luona.

– Kävimme hänen kanssaan iltapäivällä katsomassa pikkuveljeä. Hän on hyvin innoissaan ja haluaa päästä hoitamaan vauvaa mahdollisimman pian.

Jannella on big bandin kanssa konsertti Laukon kartanossa heinäkuun 20. päivä.

– Tänäänkin pitää harjoitella, vaikka on juhlapäivä.

Myös torstaina Janne joutuu olemaan erossa perheestä, koska hänellä on keikka Helsingissä Linnanmäellä.

– Olen huojentunut ja onnellinen, että pystyin olemaan paikalla synnytyksessä. Kun laskettu aika meni ohi, pelkäsin olevani keikalla jossain matkojen takana. Olen maailman onnekkain kaveri, että sain olla mukana ja kokea syntymän ihmeen.

Janne hermoili varsinkin juhannuksen keikoilla, koska pisin keikkamatka oli Ylikiiminkiin Oulun lähelle.

– Juhannuskeikoilla vauvalle tuotiin paljon lisää tuliaisia. Kuulijat ovat olleet hengessä mukana ja jännittäneet kanssani. Kuulumisia kysellään ja omia kokemuksia kerrotaan. Se on tuntunut hyvältä kaiken hermoilun keskellä, Janne tunnustaa.

– Olen onnellinen, kun poika on nyt saatu maailmaan. Keikkojen ja synnytyksen takia en ole nukkunut useampaan yöhön kuin muutamia lyhyitä torkahduksia. Ensi yönä tulee varmasti uni, laulaja tuumi keskiviikkona.