Suomalaiset Bon Jovi -superfanit riehaantuivat Tallinnan-risteilyllä – Olli on koristellut käsivartensa bändiä ylistävin tatuoinnein: katso kuvat!

Julkaistu:

keikkamatka
Silja Europa on tänään lastattu tuhansilla Bon Jovi -faneilla. Yhtye esiintyy illalla Tallinnan Laululavalla.
Bon Jovi esiintyy tänään sunnuntaina Tallinnan Laululavalla. Paikalle odotetaan yli 40 000 henkilön edestä faneja, joista 15 000 tulee Suomesta.

Silja Europan baarissa raikaa jo yhteislaulu, kun trubaduuri intoutuu soittamaan It’s My Lifen päälle Living On A Prayeria. Tunnelma on kostea, vaikka on vasta iltapäivä. Helsingin pilvinen sääkin on vaihtunut auringonpaisteeseen.


Mukana laulajiin lukeutuvat Jiri ja hänen ystävänsä Olli, joilla on Bon Jovi -teemaiset nahkaliivit. He ovat lähteneet keikkamatkalle isolla porukalla.

– Tämä on tällainen nostalgiamatka. Meitä lähti Lahdesta tänne bussilastillinen ja aika lailla tunnemmekin kaikki toisemme. Silloin 80-luvulla aloitti fanittamaan ja sitten ei pitkään aikaan fanittanut, mutta nyt on alkanut vanhemmalla iällä taas fanittamaan, Jiri iloitsee.


Olli on keikasta vähintään yhtä innoissaan. Trubaduuri vaihtaa powerballadi Bed Of Rosesiin ja haastatteleminen helpottuu.

– Olen nähnyt Jonin viisi kertaa aikaisemmin, mutta odotan innolla myös tätä keikkaa, hän fiilistelee.

Vuonna 2013 Bon Jovin keikkaillessa Tampereen Ratinalla Olli hankki iholleen pysyvän muiston suosikkibändistään. Käsivarteen on kirjailtu komeasti It’s My Life ja Bon Jovi Forever.

– Tästä tulee tosi hieno ilta. Tämä on ihan maailman paras juttu, mitä voi ollakaan, Olli intoilee.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt