Rammsteinilta iloinen yllätys faneille: yhtye soittaa myös toisen stadionkonsertin Tampereella

Julkaistu:

Rammsteinin faneille on hyviä uutisia. Saksalaisyhtye esiintyy kesällä Tampereen Ratinassa kahden keikan verran.
Maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Rammstein vastaa suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Kuukausien ajan salassa valmistellulla, juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan.


Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

– Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä – mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

Rammsteinin toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi “RAMMSTEIN” nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman kohoten myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisten kuin fyysisten julkaisujen osalta.

Rammsteinin ”Europe Stadium Tour 2019” -kiertue Tampereen Ratinan stadionilla perjantaina 9.8.2019 ja lauantaina 10.8.2019.


Lauantain keikka on loppuunmyyty. Perjantain keikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.6.2019 kello 09:00 osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

Lippujen hinnat ovat 99–119,90 euroa. Ostorajoitus 6 kappaletta /asiakas. Ratinan stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta. Lisätietoa konsertin järjestelyistä osoitteessa www.lippu.fi/rammstein.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt