Black Sabbathin viimeinen keikka jurppii edelleen Ozzy Osbournea – haikailee vielä yhden toiveen perään

Julkaistu:

Vielä kerran?
Ozzy harmittelee, ettei bändi alkuperäinen rumpali ollut mukana jäähyväiskiertueella.
Ozzy kertoo tuoreimmassa haastattelussaan, että Black Sabbathin viimeinen keikka Birminghamissa vuonna 2017 oli suloisenkatkera.

Haikailu johtuu siitä, että lavalle ei noussut alkuperäinen nelikko, sillä rumpali Bill Wardia ei huolittu mukaan.

Pimeyden prinssi kertoi Kerrang-lehdelle, ettei viimeinen kiertue ollut lainkaan hauska. Aiemmin hän on syyttänyt kurjuudesta konflikteja kitaristi Tony Iommin kanssa, mutta nyt laulaja totesi, ettei Black Sabbath -palapeli ollut kokonainen.

– En pitänyt yhtään siitä, että Bill Ward ei ollut mukana. Ihmiset syyttivät siitä minua, mutta en minä sitä päättänyt. Oikeasti, meillä ei ollut aikaa hengailla ja kiertueelle oli pakko lähteä. Harmittaa, ettei se onnistunut Billin kanssa.


Ward itse ilmoitti, että kiertue jäi väliin sopimuserimielisyyksien takia. Bändi taas ilmoitti, ettei Ward ole riittävän hyvässä kunnossa rummuttaakseen läpi koko raskaan kiertueen. Keikat hoiti lopulta Tommy Clufetos, joka on soittanut Ozzyn bändissä.

– Tommy oli mahtava, Ozzy kehaisee.

– Mutta me neljä aloitimme tämän ja meidän neljän olisi pitänyt lopettaa se. Ehkä soitamme joku päivä viimeisen keikan. Enpä tiedä, mies pohtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt