Christoffer Strandberg jakoi Suomen pisteet euroviisujen suorassa lähetyksessä – näyttelijä heitti heti sulavan vitsin - Musiikki - Ilta-Sanomat

Christoffer Strandberg jakoi Suomen pisteet euroviisujen suorassa lähetyksessä – näyttelijä heitti heti sulavan vitsin

Christoffer Strandberg jakoi Suomen asiantuntijaraadin pisteet Tel Avivin euroviisuissa.

Julkaistu: 19.5.2019 1:48

Christoffer Strandberg jakoi Suomen asiantuntijapisteet euroviisuissa.

Näyttelijä Christoffer Strandberg jakoi Suomen pisteet suorassa euroviisulähetyksessä lauantai-iltana. Suomenruotsalainen Strandberg oli pukeutunut lähetykseen kirjailtuun bomber-takkiin ja esitti tervehdykset usealla eri kielellä.

– Ja kuten sanomme täällä Suomessa, tervepä terve, mies hihkaisi.

Suomi antoi täydet 12 pistettä Ruotsin esitykselle. 10 pistettä sai Australia ja 8 pistettä Alankomaat. Kaikki ovat saaneet hyvin juryääniä.

Christoffer hehkutti pestiään myös Instagramissa.

Strandberg, 29 vuotta, nousi viime vuonna koko kansan suosioon viihdeohjelma Putouksesta. Hän on myös juontanut Uuden Musiikin Kilpailu -lähetyksiä Krista Siegfridsin ja Mikko Silvennoisen kanssa, antanut äänensä ruotsinkieliselle Muumipeikolle uudessa Muumilaakso-animaatiosarjassa ja näytellyt drag queenia Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa.

Keväällä Strandberg viihdytti suomalaisia Putouksessa Nöpö-Felix-sketsihahmollaan. Hahmo sijoittui ohjelman kisassa toiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?