Idolsistakin ponnistanut Jannike julkaisi uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen – panostaa nyt enemmän kuin koskaan kansainväliseen uraan

Julkaistu:

At Forever`s End
Jannike julkaisee uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen.
Vuoden 2008 Idols-kisasta tuttu Jannike panostaa kansainväliseen uraan.

Kierrokset kasvavat koko ajan ja uusia sopivia kappaleita on haettu ja kirjoitettu huolella ja tarkkaan.

Jannike on äskettäin allekirjoittanut uuden levytyssopimuksen saksalaisen Dachshund Records:in kanssa ja on myös aloittanut yhteistyöt Hampurissa sijaitsevan ohjelmatoimisto Rosegarden Entertainment:in kanssa.

– Olen todella onnellinen uusista yhteistyökumppaneista. Tässä tehdään kaikki sataprosenttisesti oikein.Ensi syksynä on luvassa kiertue Saksassa.

– Saksalaiset ovat aidosti kiinnostuneita ja paikat ovat juuri sellaisia minne tullaan kuuntelemaan musiikkia, Jannike kertoo.

At Forever´s End singlen teksti on Randy Goodrumin (USA) käsialaa, joka on kirjoittanut kappaleita mun muassa Steve Perrylle, Ronan Keatingille, Trisha Yearwoodille sekä Totolle.

Ruotsalainen Jeanette Olsson (Max Martin, Celine Dion, Jennifer Lopez, Britney Spears ) on tehnyt töitä laulun ja stemmojen kanssa.
– At Forever´s End voi kertoa erilaisista asioista. Se on erotarina, mutta se voi myös kertoa pimeistä ajatuksista, jotka eivät jätä sinua rauhaan – siitä alakuloisesta tunteesta kun uskot, että nämä ajatukset tulevat aina olemaan osa sinua.

– Olen yleensä mukana kappaleiden kirjoitustyössä, mutta halusimme kokeilla miten amerikkalainen kynänkäytön mestari kirjoittaisi tekstin. Seison vahvasti jokaisen rivin takana, Jannike sanoo uudesta singlestä.