50 miljoonaa albumia myyneen bändin keulakuva menetti koko omaisuutensa ja joutui kodittomaksi – tuoreissa kuvissa poseeraa täysin muuttunut mies

Julkaistu:

rockmaailma
Creed-yhtyeestä tunnetuksi noussut rocktähti Scott Stapp on ollut melkein viisi vuotta ilman päihteitä. Hän kävi pohjalla vuonna 2014, jolloin hän ei vielä tiennyt sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.
Rockyhtye Creedin keulakuva Scott Stapp vajosi viisi vuotta sitten pohjalle elämässään. Hän tuhlasi koko omaisuutensa vakavan päihderiippuvaisuuden takia, joutui kodittomaksi ja oli menettää myös perheensä siinä sivussa.

Miehellä diagnosoitiin vuonna 2015 kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Tänä päivänä 45-vuotias rokkari on muuttunut mies. Viisi vuotta sitten raitistunut Stapp julkaisi hiljattain sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään, josta häntä ei ole tunnistaa entiseksi itsekseen. Stapp on leikannut pitkän rokkaritukkansa lyhyeksi symboloimaan suurta elämänmuutostaan.
Stapp puhui elämänmuutoksestaan äskettäin detroitilaisen WRIF-radiokanavan haastattelussa. Aiheesta kertoo muun muassa Blabbermouth-sivusto.

– Vaimoni ja lapseni auttoivat minut kuiville.

– Päädyin siihen pisteeseen, että minun pitäisi valita raittiuden tai vaimoni ja lasteni menettämisen väliltä. Se on alhaisin kivinen pohja mihin voin kuvitella rysähtäväni. Se oli kriittinen vaihe minulle, rokkari myönsi haastattelussa.


People-lehti kertoo, että Stappin elämänmuutos lähti liikkeelle vuonna 2014, jolloin hän joutui tekemisiin virkavallan kanssa ja yritti itsemurhaa.

– Tajusin, että taistelen paljon isompia ongelmia vastaan kuin pelkkää päihderiippuvaisuutta vastaan. Se oli piste, kun melkein menetin perheeni ja tein täyskäännöksen, Stapp sanoi haastattelussa vuonna 2016.

Scott Stapp ja tämän vaimo Jaclyn Stapp ovat olleet naimisissa vuodesta 2006. Rokkari kiittääkin erityisesti vaimoaan siitä tuesta, mitä on matkansa varrella saanut.


Helmikuussa selvisi, että Stapp on allekirjoittanut levytyssopimuksen Napalm Recordsin kanssa. Hän julkaisee kesällä pitkästä aikaa uuden albumin ja lähtee kiertueelle.

Alice in Chainsin ja Pearl Jamin musiikista vaikutteita ottanut Creed-yhtye perustettiin 90-luvulla. Suositun rockbändin levyjä on myyty joidenkin lähteiden mukaan jopa yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maapalloa. Yhtye hajosi vuonna 2004, kun keulakuva Scott Stapp aloitti soolouransa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt