Uutuuselokuva Mötley Crüesta ihastuttaa ja vihastuttaa – yksi asia elokuvassa yllätti itsensä Nikki Sixxin

Julkaistu:

The Dirt
Basisti suree suhdettaan äitiinsä.
Nikki Sixx oli yllättynyt, kuinka paljon tuskaa nousi pintaan, kun hän katsoi äidistään kertovia kohtauksia.

Pitkään odotettu The Dirt -leffa sai ensi-iltansa viime perjantaina Netflixissä.

Elokuva keräsi valtavan määrän huomiota ennakkoon ja julkaisunsa jälkeen.

Moni piti tekelettä huonona, mutta yhtä moni ihastui Mötiköiden tarinaan, joka oli saatu lukea jo Törkytehdas-kirjasta.


Elokuvassa käydään läpi myös Nikki Sixxin äitisuhde. Äiti hylkäsi poikansa, kun tämä oli 6-vuotias – vain kolme vuotta sen jälkeen kun Nikkin isä oli häipynyt omille teilleen. Muutamaa lähentymisyritystä lukuun ottamatta Nikki ei enää tavannut äitiään, joka kuoli vuonna 2013.

– Kovin paikka minulle elokuvassa oli äitisuhteen käsittely. Hän kuoli muutama vuosi sitten, emmekä koskaan selvittäneet asioitamme, Nikki kertoo Pollstarin haastattelussa.

– Leffa toi pintaan paljon tuskaa. Isovanhempani, joita elokuvassa ei näytetä, olivat aina läsnä elämässäni. Se ei kuitenkaan poista reikää sydämessäni, joka syntyi kun minut hylättiin. Emme päässeet äitini kanssa koskaan edes puoliväliin vastaan toisiamme. En ole siitä mitenkään ylpeä. Olen edelleen hyvin hämmentynyt koko äitisuhteestani.
Aiemmassa haastattelussa Nikki Sixx on todennut The Dirt -elokuvan olevan varoittava tarina rock’n rollin lieveilmiöistä.

– Kun tätä leffaa tehtiin, koko bändin tarkoitus oli näyttää mitä tapahtuu, kun olet liian nuori ja menestynyt. Yhtäkkiä olet vain siellä ja kaikki rakastavat sinua. Saat rahaa, huumeita ja naisia.

– Mutta kun pääset sisään itse tarinaan, fiilis muuttuu. Kaikki me halusimme näyttää, mitä tapahtuu, kun omat hölmöilysi kostautuvat ja kuinka hoidimme ne tilanteet ryhmänä. On helppoa olla huipulla. Se on kuin huviretki. Mutta sitten tulee talvi. Minusta on hienoa nähdä, kuinka käsittelimme omia päätöksiämme, hyviä ja huonoja, ja saimme perheemme takaisin kasaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt