Legendaarinen lauluyhtye ei ole tulossa Suomeen toukokuussa – silti konsertteihin myytiin lippuja

Julkaistu:

TMT
Yksi maailman kuuluisimmista lauluyhtyeistä ei esiinny Suomessa ensi toukokuussa.
Menolippu.fi-sivustolla oli myynnissä kolme Manhattan Transfer -lauluyhtyeen konserttia.

Sivuston mukaan nelikon oli määrä esiintyä toukokuun 15. päivä Tampereella, 16. päivä Järvenpäässä ja 17. päivä Kuopiossa.

Menolippu.fi-sivu ohjasi konserttilipun ostajan lippu.fi-palveluun, jossa kävi ilmi, että Tampereen-konsertti on peruttu. Lippu.fi:ssä Järvenpään ja Kuopion konsertteihin myytiin silti edelleen lippuja.

Halvimmillaan lipun sai lunastaa hintaan 59,50 eurolla.

Konserttilippujen myynti keskeytettiin IS:n julkaistua tämän artikkelin.

Kyseisiä konsertteja ei siis ole.

Yhtyeen manageri Catherine Mayer vahvisti asian Ilta-Sanomille.

– Manhattan Transferilla ei ole keikkoja Suomessa kyseisinä päivinä. Emme tee yhteistyötä kyseisen keikkajärjestäjän kanssa. Etsimme parhaillaan toista promoottoria, joka voisi ottaa huolehtiakseen toukokuun keikat tai mieluiten saada ne siirrettyä ensi joulukuulle, Meyer kertoo.

Manhattan Transferin Suomen-kiertueen piti tuottaa Eastway Live.

Taloussanomat uutisoi helmikuussa, että Live Entertainment Finland Oy:tä, toiselta nimeltään Eastway Liveä, haettiin konkurssiin helmikuun alussa.

Velkojana toimiva Verohallinto jätti konkurssihakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 5. helmikuuta. Hakemuksen mukaan verottajalla on tapahtumajärjestäjältä saatavia yhteensä 660 410,15 euron edestä.

Yhtiö julkaisi 7.3 tiedotteen, jonka mukaan se on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelle. Yhtiö tiedotti hakemussuunnitelmistaan kun julkisuuteen levisi tietoja siitä, että yhtiö olisi ajautunut konkurssiin.

IS yritti tavoittaa Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hyttiä kommentoimaan keikkojen toteutumista, mutta hän ei vastannut IS:n yhteydenottoihin.

Hytti vastasi myöhemmin sähköpostin välityksellä:

– Manhattan Transferin Tampere-talon konsertti jouduttiin valitettavasti perumaan huonon ennakkomyynnin vuoksi. Peruutuksesta informoitiin yhtyeen manageria. Sen jälkeen yhtiö on lukuisia kertoja tiedustellut yhtyeen managerilta, kuinka yhtye haluaa toimia jäljelle jääneiden kahden muun konsertin kanssa. Ehdotimme jopa kiertueen siirtoa keväästä syksyyn sekä lisäkonserttien järjestämistä, mutta emme ole saaneet vastausta. Nyt jouduimme sitten lehdestä lukemaan peruuntumisista, kertoo Eastway Liven toimitusjohtaja Juha Hytti.

Eastway Live kertoo myös, että lipun ostaneet asiakkaat saavat tiedon rahojen palautusten toteutumisesta ja ohjeet päivitetään lipunmyyntisivuille todennäköisesti jo tänään, viimeistään huomenna. Palautusohjeet ja -käytännöt vaihtelevat lippukaupoista riippuen.

Eastway live on perunut viime kuukausien aikana ainakin kolme konserttia. Hectorin (peruttiin artistin sairastumisen takia) ja saksalaisen heavylaulaja Doron eli Dorothee Peschin oli määrä konsertoida Helsingin Kulttuuritalossa viime vuoden joulukuun alussa ja Kim Wilden Oulussa huhtikuussa.

Edit 10:40. Juttua päivitetty. Kerrottu, että lippujen myynti lopetettiin IS:n artikkelin julkaisun jälkeen. Lisätty myös tieto, että Eastway Live on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen, sekä toimitusjohtajalta myöhemmin saatu kommentti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt