Bändikaverit saattoivat Olli Lindholmin hautaan – kertovat koskettavasta tilaisuudesta: ”Suvi lauloi kuin enkeli”

Julkaistu:

Yön jäsenet kertovat Olli Lindholmin saaneen koskettavat hautajaiset, joissa kuultiin tarinoita Ollin elämästä.
Olli Lindholm laskettiin haudan lepoon lauantaina. Helmikuussa sairauskohtaukseen 54-vuotiaana kuolleen Lindholmin viimeinen leposija sijaitsee sukuhaudassa Pomarkun vanhalla hautausmaalla.

Hautajaisissa olivat paikalla Lindholmin omaiset, sukulaisia sekä hänen läheisimpiään ystäviä ja työtovereita. Omaiset halusivat järjestää hautajaiset pienessä piirissä.

Lindholmia olivat siunaamassa viimeiselle matkalle muun muassa laulaja Suvi Teräsniska, jääkiekkoseura Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi sekä Yö-yhtyeen nykyjäsenet.


Siunaustilaisuuden jälkeen kansansuosikki Lindholmin haudalle ilmestyi valtava ja koskettava kukkameri.

– Ollin mukana kannoin hautaan valtaosan elämästäni kestäneen aikakauden. Läsnä oli suuri suru, mutta lopulta myös jonkinlainen levollisuus. Elämän on jatkuttava, vaikka se muuttaa alati muotoaan. Se mitä teimme eilen, se ei katoa koskaan katoa, Yö-yhtyeen kosketinsoittaja Mikko Kangasjärvi kertoi IS:lle sunnuntaina. Bändikaverit toimivat arkunkantajina.

Suvi Teräsniska lauloi kirkossa. Myöhemmin Yön taustalaulajana aluksi tunnettu Teräsniska kirjoitti some-tilillään, että ”harvemmin on laulaminen vaatinut niin paljon tahdonvoimaa kuin eilen, mutta selvisin. Teräsniskan mukaan Lindholm sai kauniin juhlan ja ihmisille jäi hänestä kauniit muistot. Samaa korosti myös Yön rumpari Ari Toikka.

– Oli vaikuttava hetki, kun Suvi lauloi kirkossa kuin enkeli, Mikon (Kangasjärvi) hienosti säestämänä. Se ei ollut musisointia siitä helpoimmasta päästä. Olli sai kauniin ja koskettavan lähdön, Toikka sanoi IS:lle.

– Arvostan äärimmäisen paljon, että myös tiedotusvälineet kunnioittivat omaisten toivomusta saada hyvästellä Olli kaikessa rauhassa, läheisten kesken. Vielä on näköjään maailmassa edes hitunen säädyllisyyttä ja hyvyyttä olemassa, hän jatkoi.


Olli Lindholm syntyi ja kasvoi Porissa. Lapsuusvuosinaan hän eli jonkin aikaa myös Pomarkussa. Sittemmin Lindholm muutti Tampereelle, josta hän löysi pysyvä kodin itselleen.

– Hautajaiset päättävät yhden vaiheen surutyössä. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja koskettava. Itkua, naurua ja tarinoita Ollin matkalta, Latomaa kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt