The Prodigy paljasti laulaja Keith Flintin kuolinsyyn – ”En voi uskoa, että sanon tämän”

rac

Julkaistu:

suru-uutinen
The Prodigy -yhtyeen jäsen Liam Howlett vahvisti Keith Flintin kuoleman Instagramissa.
Brittilehdet uutisoivat maanantaina, että The Prodigy -yhtyeen laulaja Keith Flint on kuollut. Flint löydettiin kotoaan kuolleena vain 49-vuotiaana.
Maanantaina iltapäivällä yhtyeen kosketinsoittaja ja säveltäjä Liam Howlett vahvisti suru-uutisen The Prodigyn virallisella Instagram-tilillä. Howlett kertoi surun murtamana, että Flintin kuolema oli itsemurha.

– Uutiset ovat totta. En voi uskoa, että sanon tämän, mutta veljemme Keith vei oman henkensä viikonlopun aikana.

– Olen shokissa, vi**n vihainen, hämmentynyt ja sydämeni on särkynyt. Lepää rauhassa veli, Liam, murtunut bänditoveri kirjoitti Instagramissa.

Kirjoituksensa yhteydessä Liam julkaisi kuvan Flintistä.
Brittilehdet The Sun ja Independent kertoivat maanantaina, että Essexin poliisi oli toistaiseksi hyvin vaitonainen Flintin kuolemasta.

Poliisista kerrottiin The Sunille, että poliisit olivat saaneet soiton maanantaiaamuna, jossa soittaja ilmaisi olevansa huolissaan Essexissä asuvan miehen hyvinvoinnista.

– 49-vuotias mies todettiin kuolleeksi paikan päällä. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta, poliisista kerrottiin brittimedialle.


Brittiläinen The Prodigy oli yksi 90-luvun ja 2000-luvun suosituimpia konemusiikkiyhtyeitä. Yhtye ponnahti supersuosioon vuonna 1996 kappaleillaan Firestarter ja Breath.

The Prodigy on julkaissut seitsemän studioalbumia ja keikkaillut ympäri maailmaa. The Prodigy on esiintynyt useita kertoja myös Suomessa. Yhtyeen on määrä esiintyä myös tänä kesänä Seinäjoella järjestettävällä Provinssi-festivaalilla.

Flint aloitti yhtyeessä tanssijana, mutta ryhtyi myöhemmin myös laulamaan. Lontoosta kotoisin oleva muusikko on tehnyt musiikkia myös erilaisissa sivuprojekteissa, muun muassa Flint-yhtyeessä.

Myös moottoripyöräharrastajana tunnettu Flint oli naimisissa japanilaisen DJ:n, Mayumi Kain kanssa.