Näin Olli Lindholmin hautajaisia vietetään – Yö-yhtye julkaisi koskettavan päivityksen

rac

Julkaistu:

Yö-yhtye tiedottaa Olli Lindholmin hautajaisjärjestelyistä Facebookissa.
Yö-yhtye tiedottaa Facebookissa, että viime viikolla kuolleen Olli Lindholmin hautajaiset järjestetään lähipiirin parissa.

– Haluamme kiittää teitä kaikkia, jotka olette monin eri tavoin muistaneet Ollin poismenoa. Jokainen viesti, yhteydenotto, ajatus ja halaus ovat olleet tärkeitä, yhtye kirjoittaa virallisella Facebook-sivullaan ja jatkaa:

– Ollin saattelee viimeiselle matkalleen hänen lähipiirinsä. Toivomme kunnioitettavan omaisten toivetta saada hyvästellä Olli rauhassa läheisten kesken.
Olli Lindholmia jäivät kaipaamaan muun muassa hänen naisystävänsä Eveliina sekä lapsensa Ella ja Ossi. Lindholmin Ella-tytär julkaisi viime viikolla koskettavan kirjoituksen Instagramissa.

– Elän tällä hetkellä mun elämäni rankinta ja hirveintä aikaa. Kiitos ystävät kun ootte olemassa, hän kirjoitti jakamansa kuvan yhteydessä.


Lindholm kuoli 12. helmikuuta varhain aamuyöllä. 54-vuotiaan Lindholmin kotiin hälytettiin tuolloin ambulanssi ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Lindholmin manageri Taija Holm kertoi IS:lle, että sairauskohtaus tuli täytenä yllätyksenä kaikille. Lindholm todettiin kuolleeksi yön aikana.

Lindholmin tarkka kuolinaika ei ollut tiedossa, mutta hän oli ollut illalla kello 22:04 vielä aktiivinen viestipalvelu WhatsAppissa. Lindholmin kuolinsyy ei ole tiedossa.


Satakunnan Viikko -lehti kertoi tällä viikolla, että Lindholm antoi toimittaja Salli Saastamoiselle haastattelun vain tunteja ennen kuolemaansa. Saastamoinen vieraili Lindholmin kotona maanantaina 11. helmikuuta. Iltapäivällä tehdyssä haastattelussa Lindholm puhui Yö-yhtyeen musiikista, Voice of Finlandista ja etelänmatkasta, jolla hän oli juuri ollut.

– Hän oli täynnä tulevaisuuden uskoa, suunnitelmia ja visioita, kuten aina. Ja huolenpitoa yhtyeestä ja myös itsestään, Lindholmin maanantaina tavannut Saastamoinen luonnehti IS:lle.
Lindholm kertoi Satakunnan Viikon haastattelussa, että hän tunsi olonsa rauhattomaksi ja että hänen jalkapohjansa oli kipeytynyt oudosti. Juuri ulkomailta palannut Lindholm epäili kivun johtuvan siitä, että hän oli kävellyt matkallaan runsaasti.

Laulaja kertoi, että rauhattomuus oli vaikuttanut hänen työntekoonsa viime aikoina.

– Viime viikolla äänittelinkin, mutta olen tullut malttamattomaksi. En pysty rauhoittumaan. Omasta mielestäni minulla ei ole mitään muuta kuin aikaa ja silti kelaan koko ajan, että minulla ei ole sitä yhtään. Onko tässä tapahtunut liikaa kaikkea? Keskittyminen olisi avainsana, Lindholm kertoi SV:n haastattelussa.