Jussi Hakulinen: Yö suunnittelee parhaillaan viimeistä konserttia alkuperäisjäsenten kanssa: ”Olisi Ollinkin mielestä varmasti sopivaa”

Jussi Hakulinen haluaisi järjestää yhden keikan Olli Lindholmin muistoksi Yön alkuperäiskokoonpanolla.

Jussi Hakulinen kertoo Yön suunnittelevan viimeistä konserttia alkuperäiskokoonpanolla.

16.2.2019 11:40

Olli Lindholmin äkillinen kuolema maanantain ja tiistain välisenä yönä jätti jälkeensä suuren surun, mutta myös paljon avoimia kysymyksiä. Mitä tapahtuisi The Voice of Finland -ohjelmalle tai Yön konserttikiertueelle?

Yön perustajajäsen Jussi Hakulisen ja Olli Lindholmin välit tulehtuivat lopullisesti 2011, mutta he arvostivat silti toisiaan.

– Kaikesta huolimatta voin vilpittömästi sanoa, että Jussi on ehdottomasti ollut yksi elämäni tärkeimmistä henkilöistä, Olli Lindholm sanoi Ilta-Sanomissa 2017.

Olli Lindholm ja Jussi Hakulinen vuonna 2009.

Hakulinen kertoi jo aiemmin IS:lle, että haluaisi tehdä ensi kesänä yhden keikan Olli Lindholmin muistoksi, jos Yö-yhtyeen alkuperäisjäsenet lähtevät mukaan.

Nyt Hakulinen kertoo Twitter-tilillään, että keikka alkuperäisjäsenistä muodostuvalla kokoonpanolla on suunnitteilla, mutta järjestäjä uupuu.

– Yö-yhtye suunnittelee viimeistä keikkaansa alkuperäisjäsenillään. Nyt etsitään kiinnostuneita järjestäjiä. Eihän me Jazzia soiteta mutta Kirjurinluodolla Suistomaan Soittopäiviltä on parhaat keikkamuistot. Olisi Ollinkin mielestä varmasti sopivaa ”sulkea ympyrä” näin? Hakulinen kirjoittaa twiitissään.

Yön alkuperäiskokoonpanon muodostivat Olli Lindholmin ja Jussi Hakulisen lisäksi kitaristi Jani Viitanen, basisti Juha Rauäng ja rumpali Veikko Lehtiranta.

Jussi Hakulinen muisteli Olli Lindholmia tiistaina hyvänä organisaattorina ja visionäärinä. Hän ei usko, että Yö jatkaa ilman Lindholmia.

– Hänellä oli valtava talentti monissa asioissa, Hakulinen kertoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?