Musiikki

Matti Nykänen kertoi viimeisellä keikallaan joutuneensa pieneen onnettomuuteen viime viikolla: ”Lumia puottelin katolta ja tipahin...”

rac

Julkaistu:

Viime yönä äkillisesti kuollut mäkihyppylegenda esiintyi vielä perjantaina Helsingin Laajasalossa sijaitsevassa ravintolassa.
Olympiavoittaja Matti Nykänen kuoli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 55-vuotiaana. Suru-uutisen vahvisti maanantaina IS:lle vaimo Pia Nykänen.

Vain kaksi päivää ennen kuolemaansa laulajanakin mainetta niittänyt Nykänen esiintyi Helsingin Laajasalossa sijaitsevassa ravintola Pallogrillissä.

Ravintolan tarjoilija Eija Nuutinen oli keikalla paikalla. Hänen mukaansa ilmeisesti Nykäsen viimeiseksi jäänyt keikka sujui hyvin.

– Tupa oli aivan täynnä. Lippuja myytiin paljon ennakkoon. Ihmiset olivat hyvin innoissaan tulossa katsomaan Mattia. Meillä oli todella hyvä ilta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Keikalla olleen Pekka Holopaisen mukaan Nykänen esiintyi kuolinuutista vasten hyvin energisesti.

– Kyllä hän veti kaikki välispiikit ja keikan kunnolla läpi. Hyvin hän veti, ei siinä mitään.
Yksi välispiikeistä tallentui myös videolle. Nykänen kertoi yleisölle joutuneensa hiljattain pieneen onnettomuuteen.

– Viime viikolla lumia puottelin katolta ja tipahin sieltä. Onneks tää vasen jalka jäi kiinni ränniin. Kipusin kaivinkoneen päälle ja rintalasta vähän niinku murtui, Nykänen kertoi.


– Söin kahdeksan Buranaa päivässä ja Panadolia... ajattelin, että ei pysty hengittämään... hän kuvaili hurjaa tilannetta.

– Tällä hetkellä kaikki on hyvin ja kaikki menee mitä tulee, Nykänen veisteli kuitenkin tarinan lopuksi ennen seuraavan biisin alkua.