Tältä näyttää Saara Aallon tuore musiikkivideo – lopputulos sai murtumaan kyyneliin

Julkaistu:

musiikkivideo
Saara Aalto julkaisi sunnuntaina musiikkivideon kappaleeseensa Dance Like Nobody’s Watching.
Britanniaan muuttanut Saara Aalto julkaisi sunnuntaina uuden musiikkivideon hänen viime huhtikuussa julkaistulta Wild Wild Wonderland -albumilta löytyvään kappaleeseensa Dance Like Nobody’s Watching.

– Tämä biisi on mun lempikappale levyltäni. Biisi on koko ajan odottanut mielessäni ja pohdin, milloin siitä tekisi musavideon ja se pääsisi maailmalle. Nyt on sen aika, Aalto kertoo innoissaan IS:lle.

Aalto osallistuu tällä hetkellä Britannian Dancing On Ice -kilpailuun ja sen alettua hän koki, että kappaleen olisi viimein aika saada ympärilleen tarina ja musiikkivideo.

– Minulle oli alusta asti tärkeää, että videolla on mukana luistelua, koska se on tällä hetkellä minulle niin tärkeä asia.

– Biisi sopii Dancing On Icen teemaan ja musiikkivideo täydentää sitä.

Englantilaisen Adam Pittsin ohjaamalla videolla nähdään transnaisen kasvutarina. Videon päähenkilö haluaa lapsena käydä tanssi- ja luistelutunneilla, mutta hänen isänsä ei hyväksy harrastuksia. Pitämällä kiinni omasta visiostaan hänestä kasvaa kuitenkin lopulta tanssija.
  • Voit katsoa tuoreen musiikkivideon alla olevalta videolta!


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon pääroolissa nähdään brittiläinen transnainen Jessica Allen. Islannissa ja Lontoossa kuvatulla videolla on mukana myös Aallon Dancing On Ice -luistelupari Hamish Gaman, joka tekee videolla luisteluopettajan roolin.
Aallon mukaan video ja kappale kuvastavat sitä sanomaa, mitä hän on halunnut tuoda ilmi koko uransa ajan: uskaltakaa olla oma itsenne ja olkaa toistenne tukena.

– Olen kokenut aina, että elämäntehtäväni on tuoda ihmisille toivoa, rakkautta, hyvää oloa ja inspiraatiota. Minulle on tärkeää löytää eri tapoja kertoa ihmisille, että olet hyvä sellaisena kuin olet, Aalto sanoo.


Videota kuvattiin sekä Lontoossa että Islannissa ennen joulua. Aallon aikataulu oli tuolloin äärimmäisen tiukka Dancing On Ice –harjoitusten vuoksi, ja hän treenasi päivittäin luistelua 5-6 tuntia. Kuvausmatkalle Islantiin oli liki mahdotonta löytää aikaa.

– Lensimme sinne, nukuimme yön, meillä oli neljä tuntia päivänvaloa ja sen aikana piti kuvata kaikki. Se oli tosi pikainen reissu. En ole aiemmin käynyt Islannissa ja harmitti tosi paljon, kun en ehtinyt nähdä kauheasti mitään.

Kun Aalto lopulta näki valmiin videon, purskahti hän itkuun ja liikuttui täysin.

– Me kaikki itkimme. Kun näin videon ja sen tarinan ekan kerran, valtasi minut äärettömään suuri rakkauden ja empatian tunne videon hahmoja kohtaan. Olin aivan sanaton.

– Yleensä kun näen ensimmäisen version musavideostani, näen vain korjattavia asioita. Nyt mieleeni ei tullut mitään, vaan uppouduin vain tarinaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt