Hyvästi miljoonakeikat! Kiss-yhtyeen alkuperäisjäsenet raivoisassa rähäkässä – bändikaverin vaimon kourinta oli viimeinen pisara

Julkaistu:

Kiss-yhtyeen Gene Simmons ja Ace Frehley ovat ajautuneet rajuun sanasotaan.
Legendaarinen Kiss-yhtye ei liene palaamassa alkuperäiskokoonpanoonsa ainakaan ihan lähiaikoina. Kiss-yhtyeessä kitaristina vuosina 1973-1982 ja 1996-2002 toiminut Ace Frehley vihjaili hiljattain olevansa valmis lähtemään yhtyeen jäähyväiskiertueelle, jos hinnasta sovitaan.

Nyt Frehleyn ja basisti Gene Simmonsin sukset ovat menneet ristiin niin pahasti, että yhteinen kiertue vaikuttaa mahdottomalta ajatukselta.

Simmons ilmoitti Guitar World -lehdelle, ettei Frehleyllä tai yhtyeen alkuperäisellä rumpalilla Peter Crissillä ole mitään asiaa Kissin End the Road -jäähyväiskiertueelle.

– Ace ja Peter ovat saaneet kolme mahdollisuutta. He ovat olleet bändissä kolme kertaa ja saaneet potkut. Huumeiden, alkoholin ja huonon käytöksen takia. He eivät kantaneet vastuutaan, Simmons jyrisi Guitar World -lehden haastattelussa.

– Toivottaisimmeko heidät tervetulleeksi lavalle parin biisin ajaksi? Totta kai. Luottaisimmeko siihen, että Ace tai Peter voisivat soittaa täyden setin? Ei v***ssa.


Frehley näyttää lukeneen Simmonsin haastattelun, sillä hurjistunut kitaristi julkaisi keskiviikkona Facebookissa kipakan kirjoituksen, jossa hän latasi täyslaidallisen Simmonsista.

– Gene, muistisi on todellakin väärässä. En koskaan saanut potkuja Kissistä. Lähdin bändistä kaksi kertaa omasta halustani, koska sinä ja Paul (Stanley) olette kontrollifriikkejä, teihin ei voi luottaa ja teidän kanssanne on liian vaikea työskennellä, Frehley lataa.


Frehleyn mukaan Simmonsin kommentit hänen käytöksestään ovat maksaneet hänelle miljoonia. Frehley korostaa jättäneensä päihteet 12 vuotta sitten, mutta tästä huolimatta Simmons ei luota häneen. Hän syyttää Simmonsin ja Stanleyn myös yrittäneen sabotoida hänen soolouraansa.

– Nyt ymmärrän, että olet k***pää ja seksiaddikti, jonka useat naiset ovat haastaneet oikeuteen. Yrität lakaista syytteet maton alle.

Frehley väittää Simmonsin kourineen hänen vaimoaan viime vuonna järjestetyssä tilaisuudessa. Frehleyn mukaan hänen vaimonsa olisi halunnut tehdä asiasta rikosilmoituksen, mutta hän oli estänyt.

– Ilman vilpitöntä anteeksipyyntöä ja työtarjousta, sekä sitä, että poistatte Tommyn (Thayer) minun luomaltani valtaistuimelta, p***a iskee tuulettimeen.