Musiikki

Matin ja Tepon huikea ura lähestyy loppuaan – 50-vuotisjuhlakiertue ja ”viimeinen konsertti” Hartwall-areenalla: ”Joskushan meidän on lopetettava”

Julkaistu:

Matti&Teppo
Matin ja Tepon tallaama polku hakee vertaistaan suomalaisen iskelmämusiikin historiassa.
Tuskinpa Suomi-iskelmästä voi edes puhua mainitsematta tätä turkulaista veljesparia. Matin ja Tepon viisikymmentä vuotta kestänyt uskomaton ura levyttävinä ja keikkailevina taiteilijoina on kuitenkin tänä vuonna lähestymässä päätepistettä.

Alkuvuonna veljekset pitävät keikkataukoa ja lomailevat etelän auringossa kuten niin monesti ennenkin. Huhtikuusta eteenpäin veljesten keikkakalenteri näyttää jo tavanomaisen täydeltä.

Lokakuussa 2019 Matti ja Teppo lähtevät maan kattavalle, kahdeksantoista konserttia käsittävälle 50-vuotisjuhlakiertueelle.

Kiertue huipentuu ”Viimeiseen konserttiin” Hartwall-areenalla, Helsingissä sunnuntaina 15. päivä joulukuuta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hartwall-areenan konsertin jälkeen me keikkailemme enää hyvin harkitusti ja valikoiden ja vain kesäisin, Matti kertoo.

– Syksyn ja talven koleus ja pimeys, pitkät keikkamatkat ja puuduttava hotellielämä alkavat jo rasittaa. Ikää tulee ja joskushan meidän on lopetettava, vaikka yleisöä ja esiintymisiä tuleekin ikävä.

– Meidän uramme on ollut ihmeellinen. Me olemme kokeneet kaiken mahdollisen ja saamme olla kiitollisia näistä vuosista. Hyvin on mennyt, Teppo toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt