Musiikki

Katso suorana ISTV:ssä Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueen viimeinen keikka!

Julkaistu: , Päivitetty:

rac
ISTV esittää Pelle Miljoona Oy:n legendaarisen kokoonpanon juhlakiertueen viimeisen keikan Helsingin jäähallista lauantaina 19.1.2019 kello 20 alkaen.
40-vuotisjuhlakiertueella nähdään se legendaarinen kokoonpano vuosilta 1979 ja 1980, jossa ovat mukana Pelle Miljoona, laulu & rummut, Tumppi Varonen, laulu & rummut, Ari Taskinen, laulu, kosketinsoittimet & kitara, Andy McCoy, kitara & laulu ja Sami Takamäki alias Sami Yaffa, laulu & basso.

Tuo kokoonpano levytti suomipunkrockin ikivihreisiin lukeutuvan, Ari Taskisen säveltämän ja Pelle Miljoonan sanoittaman menestyskappaleen Moottoritie on kuuma.

Näin aikaa kuvaillaan Pelle Miljoonan kotisivulla:
  • ”Moottoritie on kuuma löytyy Pelle Miljoona Oy:n samannimiseltä, syksyllä 1980 ilmestyneeltä klassikkoalbumilta. Samalla albumilla soivat myös sellaiset biisit kuin Olen kaunis, Vapaus on suuri vankila, Hyvää yötä maailma, Älä äiti itke ja Juokse villi lapsi. Sanomattakin on selvää, että albumi nousi Suomen levymyyntilistan ykkössijalle ja myi kultaa.
  • Edellä mainittu kokoonpano kuitenkin hajosi juuri ennen menestyksen kruunaavaa, jo sovittua konserttikiertuetta. Andy McCoy ja Sami Yaffa jättivät yhtyeen ja muuttivat Tukholmaan perustamaan Hanoi Rocks -yhtyettä.”
ISTV:n suora, vapaasti katsottava lähetys konsertista avautuu tämän artikkelin yllä olevaan videoruutuun noin kello 20 lauantaina 19.1.2019. Lähetys on katsottavissa vain suorana. Siitä ei jää tallennetta.