Samuli Edelmannin tähdittämä hyväntekeväisyyskonsertti peruuntui yleisökadon vuoksi – ei tarpeeksi myytyjä lippuja - Musiikki - Ilta-Sanomat

Samuli Edelmannin tähdittämä hyväntekeväisyyskonsertti peruuntui yleisökadon vuoksi – ei tarpeeksi myytyjä lippuja

Konserttiin ei myyty tarpeeksi lippuja.

17.12.2018 14:03

Samuli Edelmannin jo useana vuonna tähdittämä Viattomien lasten päivän konsertti Kallion kirkossa on jouduttu perumaan vähäisen lipunmyynnin vuoksi.

Konsertin tuotot olisivat aiempien vuosien tapaan menneet hyväntekeväisyyteen. Peruutuksesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pappa Fest ry:n järjestämä tapahtuma tiedottaa asiasta Facebookissa. Pappa Fest on Muun muassa Edelmannin ja Mika Kaurismäen perustama voittoa tavoittelematon järjestö, joka tekee hyväntekeväisyyttä erityisesti lasten ja nuorten ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön hyväksi.

– Joulun 2018 Viattomien lasten päivän konsertti joudutaan valitettavasti peruuttamaan vähäisen lipunmyynnin vuoksi. Mikäli olet jo lipun ostanut Ticketmaster on sinuun yhteydessä. Pahoittelemme peruutuksesta mahdollisesti aiheutunutta vaivaa, pahoitteluviesti kuuluu.

– Toivotamme kaikille oikein hyvää joulun odotusta, konsertti lisää.

Samuli Edelmannin tähdittämä konsertti jouduttiin perumaan.­

Konsertti oli määrä järjestää jo 11. kertaa. Myös Jannan, Tuure Kilpeläisen ja Maarit Hurmerinnan oli tarkoitus esiintyä siinä.

– Elämästä tulee helpompaa ja vapaampaa, kun tunteista voi puhua. Haluan rohkaista nuoria pyytämään apua, sillä pahasta olosta saa puhua, eikä kenenkään tarvitse jäädä yksin. Yhdellä puhelinsoitolla on ratkaiseva vaikutus, se voi muuttaa nuoren ihmisen koko elämän suunnan, Edelmann kertoi.

Tapahtuman tiedotteessa kerrottiin, että konsertti on Edelmannille tärkeä ja yksi miehen vuoden kohokohdista.

– Tapahtuma tekee hyvää myös sen tekijöille. Joka vuosi paikalla on upea ryhmä antamassa oman panoksensa iltaan. Artistit ja muusikot esiintyvät konsertissa ilman korvausta, artisti jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?