Musiikki

Karaoken MM-kilpailut huipentuivat jännittävään finaalitaistoon

Julkaistu: , Päivitetty:

Lauluvuosi huipentuu tällä viikolla Helsingissä järjestettäviin karaoken maailmanmestaruuskilpailuihin. Lähetys on päättynyt.
Ravintola Apollossa tullaan näkemään 19.- 21. joulukuuta laulajia Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Italiasta, Yhdysvalloista, Kanadasta, Etelä-Afrikasta, Venäjältä, Ukrainasta, Panamasta, Brasiliasta, Guatemalasta, Singaporesta, Angolasta, Japanista, Indonesiasta, Intiasta ja Australiasta.

Kilpailijat laulavat soolo- ja duettosarjoissa. Tämän vuoden uudistuksiin kuuluvat sukupuolikategorioista luopuminen. Uutta on myös champions-sarja, joka mahdollistaa jo kerran maataan edustaneen kilpailijan osallistumisen uudestaan.

Viime vuonna kilpailun naisten sarjan voitti Chyeé Howell Yhdysvalloista, miesten sarjan Pedro Matias Angolasta ja duettosarjan Ryota Kaizo ja Rena Saito Japanista. Suomen edustajista kymmenen parhaan joukkoon ylsi Terry Kim. Suomen edustaja on saavuttanut kirkkaimman mitalin edellisen kerran vuonna 2010. Seuraa suoraa lähetystä ISTV:stä ja jännitä, onko nyt Suomen vuoro voittaa.


ISTV näyttää kolmipäiväisen maailmanmestaruustaiston suorana lähetyksenä. Alla tarkempi ohjelma-aikataulu perjantaille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Perjantai

17:00 lähetys alkaa

17:15 Soolosarjan kolmas kierros

19:30 Champions-sarjan finaalikierros (top 5)

20:15 Duettosarjan finaalikierros (top 5)

21:00 Soolosarjan finaalikierros (top 10)

22:30 Palkintojenjako

23:00 Lähetys päättyy

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt