Musiikki

Traagisesti kuolleen Perttu Häkkisen mittava levykokoelma myydään – tuotto lahjoitetaan perheen hyväksi

Julkaistu:

myyjäiset
Elokuussa 39-vuotiaana kuolleen Perttu Häkkisen levykokoelma laitetaan myyntiin.
Radiotoimittaja Perttu Häkkisen kuolema järkytti elokuussa kansaa ja musiikki- ja mediapiirejä. Muun muassa Yle Puheella ja YleX-kanavalla työskennellyt Häkkinen kuoli 12. elokuuta. Hänen ruumiinsa löydettiin varhain aamulla Hakaniemenrannasta, Helsingistä.

Nyt intohimoisena musiikinharrastaja tunnetun Häkkisen mittava levykokoelma myydään ja sen tuotoilla autetaan Häkkisen perhettä. Häkkistä jäi kaipaamaan vaimo ja kaksi lasta.

Perttu Underground Movementin ja Jackien järjestämissä myyjäisissä myydään sekä Häkkisen levyjä että tämän kirjoja.

– Myynnissä on Pertun oma levykokoelma, pääasiassa vinyyliä, useissa eri musiikkilajeissa: sekä elektronista musiikkia että rockimpaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Levyjä on myynnissä yhteensä yli 1 000 kappaletta.

– Hinnoittelun ovat tehneet asiantuntijat eli ihan kirppishinnoista ei ole kyse. Tuotto menee kokonaan perheen hyväksi, kertoo Perttu Underground Movementissa mukana oleva Kalle Kinnunen IS:lle.

Myyjäiset järjestetään Jackie-baarissa, Helsingissä tänä lauantaina.


Häkkinen oli kuollessaan vain 39-vuotias. Hänet tunnettiin taiteilijapiireissä nimellä Randy Barracuda ja hän oli mukana perustamassa elektroyhtye Imatran Voimaa 1990-luvun lopulla.

Häkkinen esiintyi vain reilu vuorokausi ennen kuolemaansa Helsingin Suvilahdessa järjestetyllä Flow-festivaalilla yhdessä yhtyeen kanssa.

Häkkisen ystävä Heidi Laaksonen kertoi IS:lle syyskuussa, että radiotoimittaja kuoli tapaturmaisesti kaaduttuaan pyörällä.

– Perttu Häkkinen oli syvällinen ja hieno ihminen. Hänen kuolemansa oli traaginen asia. Hän kuoli kaaduttuaan polkupyörällä sunnuntaiaamuna 12. elokuuta, Laaksonen sanoi.